Produktionsmedarbetare till kund i Tierpsområdet

Produktionsmedarbetare till kund i Tierpsområdet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu nya medarbetare till produktionen hos en av våra kunder i Tierpsområdet. Du kommer arbeta med varierade uppgifter, såsom bockning, kantpress, truckkörning, ritläsning och målning av plåt. Du är en del i ett team och ni arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och förstår din del i den gemensamma framgången. Du kommer att få upplärning på plats och för att lyckas och snabbt komma in arbetsuppgifterna krävs det ett stort engagemang från din sida.

Din profil

Om du är praktiskt lagt och intresserad av teknik kommer du trivas bra hos oss. Du har truckkort och är duktig på ritningsläsning. Fysiskt arbete är ingenting som skrämmer dig och du trivs i produktionsmiljön. En fördel är om du har jobbat inom industrin tidigare men viktigast av allt är att du har lust, vilja och ambition att visa vad du går för.

Din anställning kommer att vara på Clockwork men du jobbar på uppdrag ute hos kund. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar till intervju löpande, dock senast 2019-02-28. Vid funderingar är du varmt välkommen att kontakta Josefine Hjelte, josefine.hjelte@clwork.se, 073-35127150. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefine Hjelte
Telefon 073-3512750
Område Tierp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se