Utbildare i verkstadsteknik

Utbildare i verkstadsteknik

Om företaget

Utbildare till vårat traineeprogram hos våran industrikund i Tierp.

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi en utbildare till vårat traineeprogram för CNC-operatörer. Du kommer att utbilda 10 traineer i verkstadsteknik på plats hos en av våra industrikunder. Traineerna kommer vara uppdelade i två grupper med en dags utbildning för varje grupp. Utöver de två utbildningsdagarna tillkommer det tid för planering och efterarbete. Utbildningsmaterialet och upplägget är skapat sedan tidigare men det finns möjlighet att att utveckla detta och omfattning av uppdraget. Du kommer att utbilda på en grundläggande nivå där det ingår praktiska inslag från produktion.

Din profil

Du har en bakgrund inom skärande bearbetning och/eller verkstadsteknik. Du har ett pedagogiskt arbetssätt och är van att möta elever med olika bakgrund och förutsättningar.

Tjänsten är på 50% och det finns möjlighet att antingen vara anställd eller fakturera genom eget företag som underkonsult. Programmet startar 1/11 och pågår i 6 månader med eventuell förlängning hos samma kund eller andra kunder med liknande upplägg i Gästrikland och Norduppland.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.
Mer info
Område Tierp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se