Traineeutbildning med inriktning CNC-operatör

Traineeutbildning med inriktning CNC-operatör

Om företaget

Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Atlas Copco utvecklar produkter med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873 i Stockholm, där huvudkontoret finns än idag, och har kunder i fler än 180 länder. Atlas Copco Tierpverken tillhör affärsområdet Industriteknik och erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och service genom ett globalt nätverk. Affärsområdet Industriteknik bedriver utveckling av hållbar produktivitet för kunder inom fordons- och verkstadsindustrierna, underhåll och fordonsservice. Atlas Copco Tierpverken är en av världens mest effektiva produktionsenheter av industriella elverktyg och arbetar kontinuerligt med Lean och ständiga förbättringar. Är du fortsatt nyfiken på vilka Atlas Copco är? Mer information finns på www.atlascopco.com.

Dina arbetsuppgifter

Är du tekniskt intresserad, har en bakgrund inom eller är nyfiken på att arbeta inom verkstad och söker nya utmaningar inom den spännande tillverkningsindustrin? Då har du nu chansen att delta i ett traineeprogram med syftet att leda till en anställning som CNC-operatör hos Atlas Copco i Tierp. Den tekniska teoretiska utbildningen varvas med skräddarsydd praktik på företaget. Under utbildningsperioden är du anställd av Clockwork Bemanning & Rekrytering.

Som CNC-operatör på Atlas Copco finns det alltid möjlighet till utveckling då vi inom komponentverkstaden har en stor variation vad gäller både utrustning och arbetsinnehåll.
Du får ett stort ansvar i produktionsprocessen från programmering, tillverkning till kvalitetskontroll av dina komponenter som sedan skickas vidare till monteringen för att sättas ihop till verktyg i världsklass. Produktionen sker ofta i relativt korta serier.

Vi är stolta över vårt Leanarbete på Tierpverken och räknar med att du vill bidra med intresse, driv och idéer till arbetet med ständiga förbättringar. I pågående Leanarbete arbetar vi med att flödesinrikta verkstaden för att sänka ledtider och bättre uppfylla kundens önskemål.

Din profil

Vi förväntar oss att du har ett genuint tekniskt intresse samt visar stor lust, vilja och ambition att lyckas med utbildningen. För att vara en del av traineeprogrammet har du godkänd gymnasieutbildning, kanske har du även arbetat inom industrin tidigare, men framförallt vill du utvecklas till en driven CNC-operatör. Matematik är något du känner dig bekväm med och en förutsättning är att du kan arbeta skift. Du trivs i industrimiljön samt känner dig hemma bland maskiner och ritningar.

Projektet kommer starta i två omgångar, första omgången startar i mitten av november och andra omgången inleds i början av januari.

Antar du utmaningen?

Skicka då in din ansökan på www.clockworkpersonal.se senast 2018-10-31. Vill du veta mer om traineeprogrammet är du varmt välkommen att kontakta Josefine Hjelte på 073-351 27 50 alternativt josefine.hjelte@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Josefine Hjelte
Telefon 073-3512750
Område Tierp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se