Logistikmedarbetare till Atlas Copco

Logistikmedarbetare till Atlas Copco

Om företaget

Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Atlas Copco utvecklar produkter med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873 i Stockholm, där huvudkontoret finns än idag, och har kunder i fler än 180 länder.

Atlas Copco Tierpverken tillhör affärsområdet Industriteknik och erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och service genom ett globalt nätverk. Affärsområdet Industriteknik bedriver utveckling av hållbar produktivitet för kunder inom fordons- och verkstadsindustrierna, underhåll och fordonsservice. Atlas Copco Tierpverken är en av världens mest effektiva produktionsenheter av industriella elverktyg och tryckluftsverktyg samt arbetar kontinuerligt med lean och ständiga förbättringar.

Är du fortsatt nyfiken på vilka Atlas Copco är? Mer information finns på www.atlascopcogroup.com

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven person med erfarenhet av truckkörning och tycker att en varierande arbetsroll inom logistik låter spännande? Då kan det vara dig vi söker som logistikmedarbetare till Atlas Copco i Tierp.

Som logistikmedarbetare på Atlas Copco arbetar du inom flera arbetsområden på deras logistikavdelning. Du kör truck till största del inomhus där du tar emot och hanterar inkommande gods. Du arbetar med materialförsörjning, skeppar färdiga produkter och även reservdelar. I arbetet förekommer administrativa arbetsuppgifter där du använder dig av affärssystem som bl.a. Office och SAP. Andra arbetsuppgifter förknippade med materialförsörjning och logistik kan förekomma. Arbetet sker självständigt men du har flera kunniga kollegor i din omgivning som du samarbetar med för planering och utförandet av arbetet på avdelningen.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag - främst dagtid.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom industri/logistik. Du har med fördel truckkort och är van vid att köra truck. A-B behörighet är önskvärt. För att trivas i rollen behöver du vara flexibel och öppen för varierande arbetsuppgifter. Vidare har du ett intresse för att utveckla både dig själv och verksamheten. Eftersom administrativa uppgifter förekommer bör du känna dig trygg med att arbeta i Office och det är meriterande om du har erfarenhet av SAP. Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna på avdelningen därför är god social kompetens och samarbetsförmåga viktig.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag på Atlas Copco. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under uppdragstiden.

Ansökan

Är det dig vi söker? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan på www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 2021-04-16. Vi strävar för ett mer inkluderande och jämställt arbetsliv och uppmuntrar därför kvinnor att söka tjänsten.

För vidare frågor kring tjänsten kontakta gärna Rebecca Nätfalk på 070-821 53 11. Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Nätfalk
Telefon 0708-215311
Område Tierp
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se