Erfaren fastighetsskötare

Erfaren fastighetsskötare

Om tjänsten

Nu söker vi dig som har ett intresse av att arbeta som Fastighetsskötare i Tierp.
Uppdraget innebär att du blir anställd av Arena Personal och jobbar som vår konsult ute hos kunden. Uppdragslängden är i nuläget 6 månader med möjlighet till förlängning.
Arbetsuppgifterna:
Du kommer arbeta med fastighetsskötsel på ett förbestämt fastighetsbestånd, du åtgärdar inkomna felanmälningar inom t.ex. el, snickeri och VVS. Du ansvarar för tillsyn av fastigheten och tillhörande driftutrymmen. Du ska ha en förståelse och erfarenhet av att läsa av värden från driftanläggningar samt kunna åtgärda och rapportera vid eventuella avvikelser.
Du tar hand om vissa mindre reparationer i fastigheten och inne i lägenheterna samt skötsel av fastighetens anläggningar och utrustning. Du kommer att ha dagliga kontakter med hyresgästerna och eventuellt även med entreprenörer och leverantörer avseende större reparationer/ombyggnationer som ska genomföras. Du kan också få åtgärda förbättringar i den yttre miljön kring fastigheten

Din profil

Krav för denna tjänst
Du ska ha relevant utbildning och/eller flera års erfarenhet av att ha arbetat som fastighetsskötare eller annan kompetens som kunden anser likvärdig.
Du ska vara lösningsfokuserad och bra på att identifiera och lösa problem.
Vi vill att du är en lagspelare eftersom du kommer att ingå i ett arbetslag men även vara självgående och ha ett eget driv då större delen av arbetstiden är ensamarbete.
Du ska ha gott ordningssinne och vara bra på att planera, samt ha en god ekonomisk förmåga för att kunna effektivisera dina arbetsinsatser.
Du ska vara en god kommunikatör och serviceinriktad då du kontinuerligt kommer att ha kontakt med hyresgäster samt eventuella entreprenörer.
Du ska ha en vilja att arbeta praktiskt och förmåga att prioritera.
Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Du ska ha körkort behörighet B.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Meriterande för denna tjänst
Skyliftkort
Heta arbeten
Taksäkerhet
Övrig språkkunskap
El kunskaper
VVS kunskaper
Snickeri kunskaper

Känner du att denna beskrivning passar in på dig så är du varmt välkommen att söka tjänsten. Vi intervjuar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före det att sista ansökningsdagen har gått ut.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! En del av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Tierp
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare.