Reservdelssupport till Komatsu Forest AB

Reservdelssupport till Komatsu Forest AB

Vi söker en person till reservdelssupport hos framgångsrika Komatsu Forest i Tierp. Brinner du för service och har erfarenhet av kundkontakt så tveka inte att söka denna tjänst.

Komatsu Forest är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Vi är verksamma på alla viktiga skogsmarknader och har ett komplett utbud av maskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Vår vision är att vara en oumbärlig samarbetspartner för professionella skogsmaskinsägare.

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat hos Komatsu Forest i Tierp och skall tillsättas omgående och beräknas pågå till februari 2020. Arbetstiderna är 7-16. Som reservdelssupport kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att hämta underlag från datasystem, hjälpa kunder att via telefon och mail ta reda på vilka delar kunden önskar och har behov av. Skapa offerter, orderhantering/uppföljning av och på reservdelar.
Vidare arbetsuppgifter:
  • Ta emot dagliga leveranser av reservdelar och packa upp och dessa till kunder och mekaniker samt registrera dessa i ERP systemet.
  • Sälja reservdelar över disk till kunder
  • Ansvarar för att löpande sköta lagret och säkerställa att rätt delar lagerhålls.
Om dig
Arbetsuppgifterna ställer höga krav på noggrannhet Vi söker dig som är noggrann och strukturerad. Organiserad och behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.
Viktigt för tjänsten
  • Mycket god datorvana
  • Gärna vana från ERP system som Microsoft Dynamics AX eller IFS
  • God analytisk förmåga
  • Förmåga att hantera många parallella aktiviteter samtidigt
  • Social kompetens
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som reservdelssupport är ett vikariat till februari 2020. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Komatsu Forest, skogsmaskiner, Adecco, Uppsala
Mer info
Område Tierp
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Internship / Praktik, Examensarbete, Vikariat
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.