I tjänsten som elkonstruktör kommer du att tillhöra en grupp som består av el- och maskinkonstruktörer och samarbeta med de olika driftenheterna i Söderfors.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att jobba med tekniska lösningar och eldokumentation så som kretsscheman och apparatlistor. Du kommer också att arbeta med projekt, förstudier och elautomation. Idrifttagning ingår också i arbetsuppgifterna.

Som person ser vi att du är teknikintresserad och är en van problemlösare. Du är kommunikativ och är en relationsduktig person som har förmåga att knyta kontakter både internt och externt.

Vi söker dig som har gymnasie- eller högskoleutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande kunskaper från arbetslivet. Det är meriterande om du har industrierfarenhet, kunskap av AutoCAD och PLC-programmering.

Intresserad?
För mer information om tjänsten kontakta Abilitys Recruitment Consultant Christofer Dickens, tfn +46 (0)73 696 81 95
Mer info
Kontaktperson Christofer Dickens
Telefon +46 (0)73 696 81 95
Område Tierp
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.erasteel.com/sv
Sista ansökningsdag 14 dec (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Erasteel har spelat en ledande roll inom snabbstålsindustrin sedan 1992 då företaget bildades genom en sammanslagning av Kloster Snabbstål i Sverige och Commentry I Frankrike. Företaget är idag världsledande inom tillverkning av snabbstål och pulvermetallurgi och tillverkar rundstång, plattstång, tråd, band och kapslar av höglegerat pulver. Erasteel har försäljningskontor och produktionsenheter på 8 platser i Europa, USA och Asien.

Erasteel och Aubert & Duval utgör Eramet Alloys divisionen som är en fransk företagsgrupp med en global omsättning på 360 miljoner € under 2016. Med över 13,000 anställda i 19 olika länder har Eramet-koncernen ledande positioner inom tre sektorer; nickel, mangan och legeringar.

Erasteel är världens största tillverkare av snabbstål och Aubert & Duval är en av de största producenterna av högpresterande specialstål och superlegeringar. De är idag världens andra största tillverkare av slutna friformsmide för flyg- och energiproduktionsindustrin.

Erasteel Kloster AB – den svenska delen av franska Erasteelkoncernen inom Eramet bedriver forskning & utveckling, produktion och försäljning av snabbstål och pulvermetallurgiska produkter med världen som marknad. Vi är ca: 370 medarbetare i Söderfors, Långshyttan samt Vikmanshyttan och omsätter drygt 1 miljard kronor årligen. Bolaget är kvalitets- och miljöcertifierat.