Hoppa till innehåll
AnVa Titech System AB logotyp

Vass CNC-operatör till AnVa Titech Systems i Tidaholm

Ansök nu
AnVa Titech System AB är en komponent- och systemleverantör till Sveriges ledande industriföretag. 
Vi erbjuder en helhetslösning med tillverkning och montering i eget hus. Vår styrka sitter innanför väggarna där vi bearbetar och svetsar de flesta metalliska material. Vi bidrar dessutom till att automatisera och maskinsäkra våra kunders produktion.

Vi söker nu en vass CNC-operatör som gillar teknik och vill bidra till ett gott resultat och bra stämning. Rollen kommer att kunna varieras och du kommer att kunna växa in i rollen, utvecklas och må bra!
Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!


Arbetsuppgifter:
Du kommer att primärt arbeta med en NC-styrd maskin och produktion av lågserie, vilket gör din vardag varierad. Det förekommer även enklare programmering och ställ av nya jobb. Du arbetar utifrån produktspecifikation i enlighet med de rutiner som finns. Vidare kommer du att ansvara för "din" maskin och säkerställa att rätt verktyg, jiggar och fixturer finns för det aktuella jobbet. 

Utöver detta så kommer du även att arbeta med kvalitets- och produktionshöjande åtgärder, verka för en bra arbetsmiljö och skapa god stämning i gruppen. 
Du kommer även att erbjudas arbetsrotation för att din roll ska bli komplett och varierad. 

AnVa erbjuder dig en anställning i en miljö där varje individ har möjlighet att växa i sin roll både gällande kunskap och i nya roller. 

Din profil:
Vi söker dig med ett brinnande intresse för teknik och några års erfarenhet av verkstadsarbete, företrädesvis CNC. Du kanske även har en teknisk utbildning och känner att du vill utveckla dig på AnVa. 
Du är en lagspelare och vill utveckla både dig själv, ditt team och dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi gärna ser att du är positiv, ödmjuk och initiativrik med en vilja att förbättra. 

Har du erfarenhet av bäddfräs är det mycket meriterande, likaså arbete i Monitor. 

Visst låter det spännande!
Urval kommer att ske löpande, så tveka inte med in ansökan!

I denna rekrytering samarbetar AnVa Titech Systems med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor eller liknande ta kontakt med med ansvarig rekryteringskonsult Marcus Rosenblom på marcus.rosenblom@onepartnergroup.se alternativt 0736-255318

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare