Hoppa till innehåll
Anva Titech System AB logotyp

Teknisk beredare till AnVa Titech Systems i Tidaholm

Publiceringsdatum
07 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
AnVa Titech System AB är en komponent- och systemleverantör till Sveriges ledande industriföretag. 
Vi erbjuder en helhetslösning med tillverkning och montering i eget hus. Vår styrka sitter innanför väggarna där vi bearbetar och svetsar de flesta metalliska material. Vi bidrar dessutom till att automatisera och maskinsäkra våra kunders produktion.

AnVa Titech System tillhör Västeråsbaserade industrikoncernen AnVa Industries, med 500anställda och en omsättning på 1 miljard SEK. Det fördelas på10-talet företag inom producerande industri.. Läs mer på 

AnVa Titech System
AnVa IndustriesArbetsuppgifter och ansvarsområden:
Rollen som teknisk beredare är bred, varierad och erbjuder en kul kombination mellan teknik och det mer kommersiella. Du kommer ha ett ett övergripande ansvar att på ett systematiskt sätt arbeta med både nya och befintliga produkter och skapa lönsamma affärer, 
I rollen kommer du arbeta med produkt- och produktionsberäkningar utifrån givna specifikationer och kundunderlag. Du kommer även att vara behjälplig vid produktionsuppstart och förse olika avdelningar med rätt förutsättningar för en lönsam och bra tillverkningsprocess. 

För den kommersiella delen agerar du tekniskt sakkunnig gentemot marknads- och säljavdelning inför offererande och kontraktförhandling, samt tekniskt rådgivande internt och externt. 

Utöver detta kommer du upprätta beredningar, bedöma tidsåtgång i produktionsprocesser, hantera inköp av direkt material i samråd med inköpsavdelning samt arbeta med kvalitet- och produktionshöjande åtgärder. 
Då du jobbar med både nya och befintliga produkter kommer du även ha ansvar för att uppdatera och utveckla beredningar efter utfall för att skapa bättre tekniska förutsättningar med ökad lönsamhet. 

Övriga arbetsuppgifter som kan förekomma är exempelvis förberedelse inför mässor och kundbesök samt att aktivt delta i AnVa Titechs förbättringsarbete. 
Söker du efter en "spindel i nätet"-roll så har du hittat rätt!

Din profil: 
Vi söker dig med en eftergymnasial teknisk utbildning alt, mångårig erfarenhet av liknande arbete, som vill bidra med teknisk expertis i gränslandet mellan teknik och affär. 
I din tidigare erfarenhet finns arbete med produktkalkyler och produktionsekonomi, gärna i Monitor. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. 

Du har kunskap om olika produktionstekniker och en bra förmåga att kommunicera i alla led. 
Som person är driven och kommunikativ, med ett stort tekniskt intresse. Du gillar att kunna ge bra service och är en ambassadör för teknisk rådgivning både till kund och produktionsavdelning. 

Visst låter det spännande! Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar AnVa Titech Systems med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor eller liknande ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Marcus Rosenblom på marcus.rosenblom@onepartnergroup.se eller 0736-255318

Varmt välkommen med din ansökan!
Anva Titech System AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
http://www.titech.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Växjö
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Karlskoga
Organisation & ledning
Företagslogga
Östersund
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Karlsborg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Skövde
Teknik & Ingenjör
Företagslogga