Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
15 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
AnVa Titech System AB är en komponent- och systemleverantör till Sveriges ledande industriföretag. Vi erbjuder en helhetslösning med tillverkning och montering i eget hus. Vår styrka sitter innanför väggarna där vi bearbetar och svetsar de flesta metalliska material. Vi bidrar dessutom till att automatisera och maskinsäkra våra kunders produktion. AnVa Titech System tillhör Västeråsbaserade industrikoncernen AnVa Industries, med 500 anställda och en omsättning på 1 miljard SEK. Det fördelas på 10-talet företag inom producerande industri. Vi söker nu en kunnig CNC-operatör!

 

Dina arbetsuppgifter hos oss
Som CNC-operatör på Anva Titech i Tidaholm kommer du primärt att arbeta med en NC-styrd maskin och produktion av lågserie, vilket bidrar till att din vardag blir varierad. Du kommer även att erbjudas arbetsrotation för att din roll ska bli komplett och än mer varierad. Det förekommer även enklare programmering och ställ av nya jobb. Du arbetar utifrån produktspecifikation i enlighet med de rutiner som finns. Vidare kommer du att ansvara för egen maskin och säkerställa att rätt verktyg, jiggar och fixturer finns för det aktuella jobbet. Utöver detta kommer du även att arbeta med kvalitet- och produktionshöjande åtgärder, samt verka för en bra arbetsmiljö och skapa god stämning i arbetsgruppen.

 

Vem är du?
Anva Titech erbjuder dig en anställning i en miljö där varje individ har möjlighet att växa i sin roll, både kunskap- och utvecklingsmässigt. Rollen erbjuder mycket variation och vår förhoppning är att du kommer att kunna växa, utvecklas och må bra! Vi söker dig med ett brinnande intresse för teknik och med några års erfarenhet av verkstadsarbete, företrädesvis CNC. Kanske har du även en teknisk utbildning och söker nya erfarenheter inom området. Vi värdesätter att du är en god lagspelare som vill utveckla både dig själv, ditt team och ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi gärna ser att du är positiv, ödmjuk och initiativrik med en vilja att förbättra.

Har du dessutom erfarenhet av bäddfräs är det mycket meriterande, likaså tidigare erfarenhet av affärssystemet Monitor.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?
Visst låter detta spännande?
I denna rekrytering samarbetar Anva Titech med rekryteringsföretaget OnePartnerGroup. För frågor kring tjänsten är du därför välkommen att kontakta rekryterare Stina Bengtsson, stina.bengtsson@onepartnergroup.se. Vi hänvisar dig dock till att alltid söka tjänsten via annonsen då vi ej tar emot ansökningar över mejl eller telefon.

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess.

För oss är det även viktigt att få ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst via oss, och därför skickar vi ut en kort enkät efter att du sökt tjänsten samt när processen sedan är avslutad.

Vi ser nu fram emot att få ta del av din ansökan!

Liknande Jobb

Anva Titech System AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 mars 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.