Tidaholms Sparbank söker utredare mot penningtvätt

Tidaholms Sparbank söker utredare mot penningtvätt

Tidaholms Sparbank tror på en bankverksamhet som präglas av engagemang, personlighet och tillgänglighet. Lokal förankring och unika möjligheter till att vara en del i samhället är ett av deras fundament. Verksamheten drivs genom kontor i Tidaholm och i Mullsjö. Tidaholms Sparbank har funnits i över 100 år och banken har byggts upp för att vara en stabil bank där kunderna kan känna sig trygga. Det är också en miljöcertifierad bank som arbetar aktivt för att skapa en hållbar utveckling där de lever och verkar.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som AML-handläggare arbetar du med utredning, kontroll och uppföljning mot penningtvätt och därtill närliggande områden. Du är också behjälplig i övriga arbetsuppgifter på avdelningen. Du kommer att arbeta i sparbankens transaktionsgranskningssystem där du har en drivande roll i att kvalitetssäkra verksamhetens arbete mot penningtvätt. I tjänsten förekommer regelbunden kundkontakt, ansvar för myndighetsförfrågningar samt utbildning och stöttning till intern personal i AML-relaterade frågor. Utöver detta stöttar du upp i övriga förekommande bankuppgifter och arbetar på uppdrag av bankens särskilt utpekade befattningshavare för AML-frågor. Arbetet utförs i huvudsak på kontoret i Tidaholm men arbete i Mullsjö förekommer också.

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Du är kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att vara och kan tydligt och enkelt förmedla information både i tal och skrift, ibland inför större grupper. Vidare trivs du att arbeta såväl självständigt som i grupp, är initiativtagande samt ansvarstagande. Vi tror att erfarenhet från en liknande roll på myndighet, bankerfarenhet med inriktning på utredningar eller motsvarande är en merit. Har du också utbildning inom ekonomi eller juridik är det ett plus men inget krav.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Tidaholm
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se