Erfaren logistiker till Swedish Match i Tidaholm

Erfaren logistiker till Swedish Match i Tidaholm

Swedish Match är en internationell och börsnoterad koncern som utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken.

Arbetsuppgifter

Som logistiker ansvarar du för flödet från kundorder till slutleverans i en internationell miljö som präglas av försäljning och kvalitet.

Du kommer att ha en nyckelroll i företaget och vara involverad i allt ifrån kalkyler, produktberedning, orderhantering, transportbokning och leveransdokumentation. Du säkerställer leverans till kund, leveransuppföljning och ser till att leveransen blir betald.

Du arbetar tätt tillsammans med säljorganisation, produktionsplanering, ekonomi och utlastning. Dagliga externa kontakter med internationella kunder, transportleverantörer och myndigheter innebär att rollen passar dig med god kommunikationsförmåga och servicekänsla.

Vem är du?

Vi söker dig med högskoleutbildning inom teknik, ekonomi, logistik eller sälj/marknad. Du har minst 5 års erfarenhet av likande arbete alternativt har du befunnit dig i en säljande roll inom grossist- eller tillverkande verksamhet. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du en lagspelare med driv som tycker om snabba förändringar och jobbar bäst med frihet under ansvar. Du är öppen och informell och besitter en förmåga att växla mellan detalj- och helhetsnivå. Meriterande med att ha en bakgrund i tillverkande industri.

Om Swedish Match Industries

Vårt företag Swedish Match Industries AB är en av världens ledande tillverkare av tändstickor med produktionsenheter i Tidaholm och Vetlanda. Vi tillverkar tändsticksaskar av tio olika format, allt från små fickaskar till hushållsaskar. Sammanlagt har vi ungefär 175 olika motiv på askarna och eftersom dessa kan förpackas på olika sätt blir det många fler varianter. Några av de mest kända motiven är Solstickan, Tordenskjold, Nitedals Hjelpestikker, Sampo, Three Stars, The Palmtree, The Flower Basket och The Swallow. Vi förser stora delar av världen med högkvalitativa tändstickor. Cirka 40 procent av produktionen säljs inom Europa och resten till länder i Afrika, Centralamerika, Karibien, Oceanien och Mellanöstern. Vi har 168 anställda, varav 36 i Vetlanda och 132 i Tidaholm. Swedish Match Industries är ett helägt dotterbolag till Swedish Match.
Mer info
Område Tidaholm
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.