Som logistiker hos oss kommer du att ansvara för vår hantering och administration av inkommande och utgående godsflöden.
Arbetet innefattar bl.a. godshantering med truck och administrativt arbete i affärssystemet Monitor samt bokning av transporter mm. Arbetet kräver kunskap i truckkörning och datorvana. Du är en driven och självgående person som inte blir stressad av att ha många bollar i luften samtidigt. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i denna roll likväl som i företaget.
Mer info
Kontaktperson Magnus Andersson
Telefon 0502 17501
Email Mejla Magnus Andersson
Område Tidaholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 aug (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Steens är ett verkstadsföretag i positiv tillväxt med ett 40-tal anställda. Vi är en kontraktstillverkare som erbjuder kundanpassade produktionstjänster till kunder inom tillverknings-, maskin- och automationsindustrin, av allt från tillverkning av enskilda mekaniska komponenter och delsystem till kompletta maskin- och automationssystem.

Ett tydligt kvalitets- och produktivitetsfokus präglar vår verksamhet. Där engagemang och delaktighet hos varje medarbetare är en av grundstenarna i vår organisation. Ordning och reda, standardiserade arbetssätt och ständiga förbättringar är viktiga principer som skall avspeglas i allt vi gör.

För att passa som medarbetare hos oss bör du ha lätt för att samarbeta, vara driven, kvalitetsmedveten, ordningsam och flexibel. Du stimuleras av att arbeta i team och ser positivt på utveckling av dig själv och din arbetsroll. Lämplig grundutbildning kan vara industriteknisk- eller annan gymnasiumutbildning.

Intervjuer kommer hållas löpande med sökanden. Tjänsten kan därmed komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Vid frågor kontakta VD Magnus Andersson.