BÄDDFRÄSARE CNC-OPERATÖRER CAM-BEREDARE

BÄDDFRÄSARE CNC-OPERATÖRER CAM-BEREDARE

Vi fortsätter att bygga ut och investera!
Just nu så förbereder vi för installation av ytterligare ett fräsverk.

Du har erfarenhet av att rigga, programmera och köra bäddfräsar eller CNC fräsmaskiner. Vi tillverkar huvudsakligen enstycks- och fåstycksdetaljer. Erfarenhet i Heidenhain eller Fanuc krävs.

Du erbjuds att arbeta med avancerad skärande bearbetning i moderna maskiner där arbetsuppgifterna dagligen ger dig stor stimulans genom sin variation och komplexitet.

Du har ett tydligt kvalitets- och produktivitetsfokus.

Kunskaper i CAM-programmering, produktionsteknik och lean arbete värdesätts.

Goda kunskaper i Svenska.

Är du en erfaren Bäddfräsare, CNC-operatör eller en duktig Cam-beredare är du välkommen att söka.

Även du som vill utvecklas som Bäddfräsare, CNC-operatör som vill och har förutsättningarna för att börja som lärling via en Yrkersintruduktionsanställning är välkommen att söka.

Vi söker även en CAM-beredare till vår maskinpark och där du delvis arbetar som Bäddfräsare / CNC-operatör. se mer på hemsidan.
Mer info
Kontaktperson Magnus Andersson
Telefon 0706-851500
Email Mejla Magnus Andersson
Område Tidaholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.steensmek.se
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Steens Mekaniska erbjuder kundanpassade produktionstjänster till kunder inom tillverknings-, maskin- och automationsindustrin, av allt från tillverkning och montage av enskilda mekaniska komponenter och delsystem till kompletta maskin- och automationssystem.

Steens Mekaniska har nu färdigställt ytterligare en del i det stora investeringsprogrammet genom att flytta och bygga ut en ny svetshall för att göra plats till vårt nya fräsverk som kommer att installeras i augusti. Vi har en gedigen maskinpark som består av ett stort Fräsverk, Bäddfräsar, en ny 5axlig maskin, horisontella och vertikala maskiner.

Vi är idag ca 30 ansträllda.