Kundservice för välkänt varumärke - hemifrån!

Kundservice för välkänt varumärke - hemifrån!

Vill du vara en del av Nobia Svenska Kök AB Konsumentservice-team och deras digitala satsning och utveckling framåt?

Just nu söker vi dig som vill arbeta som digital köksrådgivare på Nobia Svenska Kök i Tidaholm. Tjänsten är på deltid och du kommer att arbeta ca 50%.

Arbetsuppgifter/profil

Som digital köksrådgivare kommer du att vägleda och stötta konsumenten på vår hemsida. Du besvarar frågor via vår chatt samt ger service via våra olika verktyg.

Vi söker dig med stort intresse för service och som har en mycket god förmåga att bemöta, vägleda och ge våra kunder en försäljningsinriktad support.

Du är initiativtagande, orädd och triggas av att lära dig nytt och att bemöta nya situationer. Har du förmågan att lära dig nya saker snabbt och navigera i olika system kommer du att trivas i rollen.

Du kommer att ge support i:
  • Frågor som rör våra produkter såsom produkten och dess funktioner
  • Vägleda i de verktyg som finns på hemsidan
  • Besvara kommentarer på sociala medier såsom Facebook och Instagram
Arbetet ställer krav på att du arbetar på ett lösningsfokuserat sätt för att skapa mervärde för konsumenten samt deltar i förbättringsarbete för att ständigt förenkla för konsumenten.

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt har förmåga att lära dig nya saker snabbt och navigera i olika system. Dessutom trivs du med att jobba i ett högt tempo.

Som person har du en positiv inställning och som tillför energi till teamet. Du behärskar Officepaketet och har en hög system- och datorvana samt gärna dokumenterad erfarenhet av att arbete i administrativa stödsystem. Du behöver också kunna behärska det svenska och engelska språket i tal och skift.

Du kommer att tillhöra arbetsplatsen i Tidaholm men du har en flexibilitet och kan arbeta från hemmet. Arbetstiderna är främst på kvällar och helger. Du kommer att arbeta i team med två timanställda studenter som arbetar ca 25% var varav du täcker upp resterande 50%. Ni kommer fördela nedanstående arbetstider sinsemellan.

Arbetstiderna är:

Måndag - fredag: 15.30-20.00

Lördag, söndag: 10.00-14.15 eller 14.00-18.30

Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroup Skaraborgs konsultverksamhet.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon hänvisar vi dig till att alltid söka via denna annons. För frågor gällande tjänsten kontakta Jennifer Lindvall.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Tidaholm
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se