Nobia söker fabrikspersonal!

Nobia söker fabrikspersonal!

Nobias fabrik i Tidaholm befinner sig i ett mycket expansivt läge och söker nu fabriksmedarbetare som vill vara med på framgångsresan!

Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbete de gör varje dag.

Vi på OnePartnerGroup Skaraborg har ett nära samarbete med Nobia och fortsätter nu att både bemanna och rekrytera in ny personal som kan tänka sig att arbeta som bland annat montörer och truckförare. Vi söker dig som:

Är noggrann och strukturerad.

Tycker om att arbeta i grupp och samarbeta med andra.

Är flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter.

Är van vid att arbeta enligt dokumenterade processer och rutiner.

Har erfarenhet av arbete inom annan tillverkande industri, detta är meriterande.

Gärna har avslutat en gymnasieutbildning, allra helst med industriinriktning.

Har erfarenhet av ritläsning och mätning.

Du behöver även ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Arbetsuppgifterna innefattar:
  • Alla förekommande arbetsuppgifter inom fabriken såsom monteringsarbete, ytbehandling, lagerhantering och maskinbearbetning.
  • I flertalet moment ingår truckkörning, därför är truckkort och truckvana meriterande.
  • Säkerställa att rätt information rapporteras in i vårt produktionssystem.
Detaljer:
  • Tjänsten innebär en visstidsanställning med stor chans till förlängning och övertagning.
  • Tjänsten är förlagt på heltid, och arbetstiderna gäller 2-skift eller nattskift.
  • Första tillsättning sker från och med den 22 augusti och sedan löpande därefter.
  • Du som blir anställd kommer att få påbörja din anställning i vår kompetenspool där du ges möjlighet till en gedigen introduktion av företaget, kompletterande utbildningar och upplärning på de avdelningar där vi ser behov av just din kompetens!
Ansökan:

Urval sker löpande under sommaren med första tillsättning från och med den 22 augusti, och vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter som du beskriver i ditt CV och personliga brev, som du laddar upp i samband med din ansökan via denna annons. Ange också i din ansökan vilka truckbehörigheter du har samt vilka trucktyper du har körvana av. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvariga på OnePartnerGroup Skaraborg: Stina Bengtsson, Jennifer Lindvall, Evelyn Wiseby eller Vilde Semmelhofer. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller telefon.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Vilde Semmelhofer
Telefon 0734249537
Område Tidaholm
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (84 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se