HR Partner Building - projekt Tidaholmsanstalten

HR Partner Building - projekt Tidaholmsanstalten

NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande och även bakgrundskontroller på personalen i projektet. Anstalten kommer att byggas om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser. Till projektet söker vi nu en HR Partner som blir en viktig person i teamet.

Rollen som HR Partner

Rollen som HR ingår i projektledningsteamet där ditt ansvar bland annat blir:
  • Samordna rekrytering och administration av anställningar och praktikplatser
  • Praktiskt arbeta med onboarding av all personal till projektet
  • Säkerställa att bakgrundskontroller genomförs på projektets personal
  • Stöd till projektets chefer i personalfrågor och kunna svara på HR-relaterade frågor från medarbetarna
  • Koordinera kontakt med Försäkringskassa, Arbetsförmedling, Företagshälsovård och liknande
  • Koordinera fackliga förhandlingar och MBL-informationsmöten regelbundet
  • Administration kring löner och ersättningar och säkerställa att dessa följer lagar, avtal och NCC:s reglemente
  • Administrativt stöd till projektledningen
  • Upprätthålla ett tätt samarbete med andra HR inom NCC
Din profil

Vi söker dig som har en HR-utbildning och något års relevant erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och våra kollektivavtal.
Som person är du en självgående problemlösare som får saker gjorda. Du trivs i ett sammanhang med en hög grad av flexibilitet och i teamet är du en lagspelare som har lätt för att möta andra människor. Du är van vid att strukturera en stor variation av administrativa uppgifter, trivs med att ge service och vara en mittpunkt för projektets medarbetare och partners. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Din svenska är god i tal och skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på projekt anstalten i Tidaholm och projektet beräknas pågå till 2025. HR rapporterar till Produktionschefen. Till ditt stöd har du NCCs interna HR-nätverk, vårt shared service center och andra HR-specialister.

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-788 170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-06-03.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.
Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag
Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.
NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.
Mer info
Område Tidaholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 3 juni 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.