Montörer sökes till industrin

Montörer sökes till industrin

Är du en kvalitetsmedveten och noggrann person som vill arbeta med montering, då är detta jobbet för dig!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta ute i produktionen med montering. Arbetet ställer krav på högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget. Du kommer också att kunna bidra till att utveckla arbetssätt och aktivt jobba för att bibehålla och förbättra dessa målsättningar.

Om dig
Vi ser gärna att du har arbetat inom industrin tidigare eller har likvärdig erfarenhet som arbetsgivaren anser vara relevant. Truckkort och utbildning inom industri eller liknande är meriterande.

Krav:
- B-körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är flexibel, samarbetsvillig och engagerad i arbetet. Du passar tider och gör ditt bästa på jobbet. Att vara anställd hos oss betyder att du behandlar alla med lika värde och respekt, alla ska ha kul och trivas på jobbet!

Om anställningen
  • Placeringsort: Skaraborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tidaholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du som kandidat blir anställd hos oss på Lernia, men kommer ett arbeta hos vår kund i Skaraborg.