Automationstekniker med inriktning mot robot och PLC

Automationstekniker med inriktning mot robot och PLC

Vi söker nya medarbetare till vårt team och just nu är vi i behov av en automationstekniker med bakgrund inom robot och PLC-programmering. Du kommer att jobba i projektform och från början vara med att ta fram programmen för våra automationsceller för att sedan drifta dessa både i vår fabrik och ute hos kund. Vi tror på delaktighet i projekt och du kommer få ett stort förtroende för att skapa den bästa lösningen för cellerna.

I fråga om utbildning är detta mindre viktigt för oss, det vi ser som avgörande är att
  • du har ett driv att vilja göra den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen och är inte nöjd med medel
  • Du är nyfiken och anser dig inte fullärd inom något område, det finns alltid nya saker att lära sig
  • du har ett stort kundfokus och kan sätta dig in i kundens utmaningar
  • du är ordningsam och förstår att ordning och reda ger effektivitet
  • du har tidigare erfarenhet av automationsbranschen och har en förståelse för maskinel.
Du kommer att jobba i ett mindre team och är inte rädd för att hugga in där det behövs och kan ta egna beslut med frihet under ansvar.

Tjänsten innebär en del resande vid installationer hos våra kunder samt på sikt även vid service och optimering av våra celler. Resandet förekommer företrädesvis i Norden men även andra länder i världen kan bli aktuellt i framtiden varvid du behöver kunna förstå och göra dig förstådd på engelska.

Vi erbjuder en anställning i ett företag som inte gärna bromsar utan hellre använder högerfoten för att komma framåt och du kommer ha stor möjlighet till påverkan om vilka tekniska lösningar som skall användas.

Anställningen är på plats i Tidaholm.

Passar du in på beskrivningen ovan eller känner du någon som gör det så hör av dig till oss med din ansökan på info@giautomation.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Anders Mandorsson, 0502-33000 eller anders.mandorsson@giautomation.se. Urval kommer att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Anders Mandorsson
Telefon 0502-33000
Område Tidaholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://giautomation.se
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GIAutomation AB

När erfarenhet, förtroende och kompetens har en avgörande roll i din automationsinvestering!

Erfarenhet

Över fyrtio års erfarenhet av automation rymmer sig innanför väggarna på GIAutomation! Vi har gått på en hel del nitar i vårt arbetsliv och lärt oss den hårda vägen emellanåt. LHS, Livets Hårda Skola och LBD, Learn By Doing, är utbildningar som ger en trygghet i hantverket kring automation.

Förtroende

Vi tror på långsiktiga förhållanden mellan kund och leverantör både vad gäller tekniska lösningar och kvalité men också i de affärsmässiga relationerna. Vi gillar helt enkelt att spela med öppna kort.

Kompetens

Vi har den kompetens du söker när det gäller automationslösningar. Vi är brett rustade med allt från projektledning och design till maskinbyggare och automationstekniker.

Lösningar

Vi har inga produkter anpassade för nischade branscher utan vi kundanpassar lösningen efter dina behov vare sig det gäller vision, materialhantering, montering, gradning eller annan automation