Junior Projektledare till Bravida Säkerhet, Stora Projekt

Junior Projektledare till Bravida Säkerhet, Stora Projekt

Är du en engagerad och driven person som alltid vill bli lite, lite bättre? Får du energi av att arbeta med kunder och kunniga kollegor i en vänlig miljö på ett företag med många möjligheter? Då tror vi att tjänsten kan vara rätt för dig.

Om jobbet
Rollen som junior projektledare på Bravida Säkerhet innebär att du är en viktig spelare för säkerhets- och brandprojekt från projektplanering till leverans. Den här tjänsten innebär att du kommer att arbeta direkt med våra största kunder och genomföra projekt i varierande storlek, med betoning på större och mer komplexa entreprenader.

Tjänsten innebär uppföljning, ekonomi och tidsplaneringen i projekten och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat resursplanering, ekonomi, inköp och att deltaga i produktionsmöten och byggmöten.

Du ingår i ett team av kompetenta och erfarna projektledarkollegor och stämningen hos oss är öppen, hjälpsam och vänlig. I projekten arbetar du nära vår försäljningsorganisation och tillsammans med flera av våra duktiga projektledare, tekniker och/eller underentreprenörer.

Tjänsten utgår från något av våra kontor i Jönköping, Stockholm, Uppsala eller Tidaholm. I tjänsten ingår en del resor med övernattningar.

Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Det är meriterande om du kan grunderna i entreprenadjuridik. Din bakgrund kan vara nyutexaminerad från universitet eller högskola alternativt att du har arbetat som projektledare inom byggbranschen. Det viktiga är att du trivs med ekonomi och projektstyrning och har en god planeringsförmåga samt ekonomisk förståelse. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarstagande, driven och du har förmågan att skapa förtroende både internt och externt. Du har ett stort intresse för tekniska lösningar och drivs precis som vi av att skapa nöjda och lojala kunder.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning.

Bravida eftersträvar mångfald och vi värdesätter en jämn könsfördelning, varför vi för den här tjänsten gärna ser att du som söker är kvinna.

Om Bravida
Bravida Säkerhet är en del av Bravidakoncernen och är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd. På Bravida Säkerhet är vi i dagsläget drygt 155 personer; tekniker, säljare, projektledare, serviceledare, projektörer samt stödfunktioner inom planering och ekonomi. Vi jobbar med allt inom brand, säkerhet, lås och CCTV. Vi utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet. Läs mer på www.bravidasakerhet.se.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med avancerade projekt i teknikens framkant. Hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid där du har möjlighet att påverka. Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling inom projektledning, ledarskap och teknik där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom Bravidaskolan.

Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga. Ta chansen och bli en del av Bravida Säkerhets spännande framtid!

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2022-10-20

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Här kan du läsa mer om oss på Bravida Säkerhet och hur det är att jobba på Bravida.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Tidaholm
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (16 dagar kvar)