Vi förstärker nu vår svetsavdelning med en svetsare

Vi förstärker nu vår svetsavdelning med en svetsare

Åbergs plåt AB tillverkar plåt och rördetaljer i rostfritt, svartplåt och aluminium. Vi finns i Tidaholm sedan nära 100 år tillbaka. Vi är idag ett gott gäng på sju medarbetare.

Våra kunder består av företag med mer eller mindre stort behov av plåt- och rördetaljer i olika förädlingsgrad där en hel del svetsning ingår. Åbergs plåt är nu i ett expansivt skede och skall under ordnade former öka vår aktivitet och närvaro hos ett antal utvalda kunder, främst på den rostfria sidan. Vi kommer i den närmaste framtiden ta företaget genom ISO-3834 och EN-1090.

Önskvärda kvalifikationer: Du svetsar idag tig och mig i rostfritt, aluminium och svartplåt och har en ambition att göra detta bra också i framtiden. Du är noggrann med ambition att förstå kundernas krav och behov. Du är en god kamrat och bra arbetskompis. Du vill vara med på tåget och utvecklas med ISO krav och ta/behålla svetslicenser etc. Du bor i Tidaholm eller på vettigt pendlingsavstånd. För rätt person finns möjligheter till utveckling med antingen spetskompetens inom svetsning eller andra moment som laserskärning kantpressning etc.

Vi är anslutna till kollektivavtal, Plåt- och ventilationsavtalet.

Vill Du veta mer, kontakta Martin Karlsson 0706-979199 eller martin@abergsplat.se. Välkommen med Din ansökan innan 11 december 2020.
Mer info
Kontaktperson Martin Karlsson
Telefon 0706-979199
Email Mejla Martin Karlsson
Område Tidaholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.abergsplat.se
Sista ansökningsdag 11 jan 2021 (41 dagar kvar)