Hoppa till innehåll
Tibro Kommun logotyp

Arbetsledare till Gata/park-enheten i Tibro kommun

Nu söker enheten Gata-/park i Tibro kommun en arbetsledare inom arbetsområdet Gata/VA!

Är du en person som brinner för att utveckla samhällskritiska områden och har en önskan om att utvecklas i ditt ledarskap. Har du dessutom en naturlig fallenhet för att kunna bidra med ett helhetsperspektiv i ditt arbete samt bidra till hållbara lösningar?
Då kan detta vara tjänsten för dig, varmt välkommen med din ansökan!

Enheten gata/park tillhör Samhällsbyggnadsförvaltningen i Tibro kommun och utför en stor del av kommunens underhålls- och nyanläggningsarbeten i egen regi samt ansvarar för kommunens grönytor och gatu-underhåll.

Gata/VA innefattar bland annat drivning av projekt gällande nyetableringar av exempelvis industri- och bostadsområden, ledningar för VA och fjärrvärme till viss del. Även nyproduktion och underhåll av vägar, gator och cykelbanor. Förutom att skapa nytt ingår det även skötsel av befintliga områden.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare är du chefens förlängda arm i att leda och fördela det dagliga arbetet för medarbetarna.

Rollen innebär:
  • Delansvar för att budgeten efterföljs och att inköp sker på bästa vis enligt de riktlinjer som finns.
  • Ansvar för granskning och kontering av fakturor inom sitt ansvarsområde (YY-kod), slutattest ligger på Enhetschef.
  • Arbetsplanering
  • Schemaplanering och schemaadministration, tillsammans med enhetschef görs bedömningar angående extra resurser i form av entreprenörer eller säsongsanställda.
  • Du är kontakten ut mot kund och beställare.
  • Kontaktperson inom sitt område för allmänheten, exempelvis via samtal eller mejl.
  • Delansvar för att arbetstagare följer de arbetsmiljöregler som finns. Huvudansvar för arbetsmiljö inom verksamheten ligger fortfarande på enhetschef.
  • Du stöttar chefen i ansvaret att nyanställda och säsongsarbetare får en utbildande och trivsam miljö.
Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning inom området och gärna några års erfarenhet inom gata/park-området.

Vi ställer krav på att du kan kommunicera bra på svenska i tal och skrift. Vidare måste du ha grundläggande datorkunskap samt B-körkort. Vi ser även positivt på om du har C-körkort, YKB och/eller förarbevis för anläggningsmaskiner så som hjullastare eller arbete på väg.

Som person har du ett utpräglat säkerhetstänkt, är självgående, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du är dessutom serviceinriktad och en ansvarstagande person som fungerar både i grupp och självständigt. Eftersom vi arbetar med kommunens miljö är det viktigt att du är kvalitetsmedveten.

Som arbetsledare är det också av vikt att ha förmågan att se helheten.

Vi lägger stor vikt av personlig lämplighet.

AnställningsformTillsvidareanställningOmfattningHeltidLöneformMånadslönTillträdeTillträde enligt överenskommelse.Ansök senast2023-04-16ReferensnrC130184Antal platser1

Övrigt

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar därför vänligen men bestämt nej till att bli kontaktad av rekryteringsföretag.

Upplysningar lämnas av

Mikael Iregren
Enhetschef gata/park
mikael.iregren@tibro.se
0504-18142

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
0504-180 00
Mer info
Kontaktperson
Mikael Iregren
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tibro är en kommun med cirka 11 000 invånare som ligger i Västra Götalandsregionen, mellan Vänern och Vättern. Tibro erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service och bland de lägsta levnadskostnaderna i landet. Tibro kommun ansvarar för barnomsorg, utbildning, äldre- och handikappomsorg men även för samhällsplanering, teknisk service, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid i Tibro. I Tibro finns en unik kompetens om möbler, inredning och logistik, över 800 företag och ett ovanligt rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Vi har en vision som bygger på samverkan, hållbara val och närhet. Vi strävar efter att utveckla Tibro tillsammans!

Liknande jobb