Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

Maskinställare/Skiftmekaniker till GPI I Tibro

Ansök nu

Är du en händig mekaniker med industrivana som är sugen på att testa annat? Vill du arbeta för ett bolag som tror starkt på utveckling, teamkänsla och att det ska vara kul att gå till jobbet? Graphic Packaging International Tibro AB behöver nu utöka sin verksamhet med en Maskinställare/Skiftmekaniker, läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag

Som Maskinställare/Skiftmekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att ställa och justera maskiner med fokus på att säkerställa den dagliga driften. Du kommer delta i planeringsmöten, förebygga underhåll, driva förbättringsarbete och vid behov utföra reparationer på produktionsutrustningen. Rollen medför skiftgång på 2 skift men du kommer att ha din upplärning under dagskiftet.

Vem är du?

Du har verkstadsutbildning eller likvärdig erfarenhet och har du tidigare arbetat med verktygsbyten inom industriell produktion ses det som meriterande för tjänsten. Du kan svenska i tal och skrift och har allmänna datakunskaper. Som person är du glad, du vill vara en del av ett team men är samtidigt självgående och flexibel.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar GPI Tibro AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av GPI Tibro AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 073-084 68 16 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-06-07.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare