Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

BEREDARE/EL TILL GPI

Ansök nu


Har du erfarenhet av tekniskt arbete och vill ta dig an en ny roll där du får vara med och utveckla verksamheten och dess processer? Graphic Packaging International Tibro AB behöver nu utöka sin verksamhet med en tekniker för att bistå bolagets vidare expansion i Tibro och Europa. Missa inte chansen, läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag

Som tekniker hos GPI tillhör du beredningsavdelningen och dina dagar är varierande med allt från projektledning, maskinanskaffning, installation eller idrifttagning av nya maskiner och processer. Rollen innefattar både strategiskt och operativt arbete och du kommer ha ett nära samarbete med produktutveckling vilket gör att du kommer driva implementationen av nya eller förändrade produkter. Därtill kommer du arbeta tätt tillsammans med underhållsavdelningen gällande ständiga förbättringar och långsiktig driftsäkerhet med särskilt fokus mot det el tekniska området. Resor förekommer i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom teknik/produktionsteknik eller likvärdig erfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift och har tidigare arbetat brett inom industriella tillverkningssystem. Särskilt meriterande är det om du har erfarenhet av industriellt el underhåll och har eller vill få möjlighet till allmän el behörighet. Som person är du ordningsam och ansvarstagande. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra, på GPI har de en härlig teamkänsla och vill ha kul på jobbet!

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar GPI Tibro AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av GPI Tibro AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 073-084 68 16 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Dock senast 2023-10-01.

Om GPI

GPI är en av världens största kartongförpackningstillverkare och finns representerat på mer än 130 platser i världen och har över 24 000 anställda. Bolaget har mer än 100 års drifthistorik och över

2 700 patent. På fabriken i Tibro producerar vi pressformade kartongförpackningar, huvudsakligen till livsmedelsindustrin. Vi använder oss av förnybara material som kan hanteras av de flesta europeiska återvinningsstationer. Det är en föränderlig och stimulerande miljö, god teamkänsla och fokus på utbildning och flexibilitet vilket gör GPI till en perfekt plats att växa och utvecklas på. Välkommen att bli en del av vårt team!


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare