Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

Affärsinriktad Verksamhetsutvecklare

Ansök nu

Är du en passionerad och affärsinriktad Verksamhetsutvecklare som vill vara med och revolutionera framtidens livsmedelsproduktion? Ljusgårda, en av världens ledande aktörer inom storskalig industriell inomhusodling, söker nu en Verksamhetsutvecklare med inriktning på Forskning och Utveckling. Läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag

Ljusgårda fokuserar på industriell utveckling och skalning av Controlled Environment Agriculture (CEA) för att bidra till nya innovativa lösningar för ett nytt hållbart matsystem. I rollen som Verksamhetsutvecklare kommer du genomföra, implementera och följa upp ansökningar för offentlig finansiering. Du kommer driva ett brett spektrum av operativa och strategiska projekt samt ha ansvar för interna struktur-, process- och effektivitetsinriktade projekt. Deltagande i utformningen av långsiktig och kortsiktig strategi samt inriktning ingår i rollen likväl som att arbeta nära och bistå FoU-ansvarig för att stödja utveckling, effektivisering och förbättring av funktionen.

Vi erbjuder:

  • En spännande och meningsfull roll i ett innovativt och snabbväxande företag
  • Möjligheten att arbeta med framtidens teknik inom inomhusodling och AI/ML
  • Ett engagerat och kompetent team som är angeläget om att göra skillnad för planeten och människor
  • Konkurrenskraftiga villkor och möjlighet till personlig utveckling

Vem är du?

Du har en akademisk examen inom Biologi, Bioteknik, Agronomi/Hortonomi, Civilingenjör, Industriell Ekonomi eller Affärsutveckling/Business Management. Därtill har du erfarenhet som strategikonsult på etablerat företag samt erfarenhet av forskning och utveckling eller liknande innovativ miljö. Som person är du analytisk, strategisk, ses som en problemlösare och har goda kommunikationsförmågor. Du trivs i snabbrörlig och dynamisk miljö och kan svenska och engelska flytande, både i tal och skrift. Om du har erfarenhet och kunskap inom biologi, agronomi eller hortikultur ses det som meriterande för tjänsten likväl som en bakgrund inom snabbväxande/riskkapitalfinansierat företag eller som egenföretagare.

Din chef
Erik Lundgren är en entreprenör i hjärtat och en av grundarna till Ljusgårda. Han startade sitt första företag redan vid 17 års ålder och har sedan dess drivit flera olika projekt och bolag innan han initierade det som nu är Ljusgårda. Innovation och utveckling har alltid varit centrala i hans arbete, också nu när han skapar morgondagens hållbara ekosystemen.

Erik finner sin energi i att göra det han tror på och är starkt engagerad i flera välgörenhetsprojekt på global nivå. Han är en naturlig talare och alltid angelägen om att utmana och ifrågasätta dagens trasiga system för att påskynda det som behöver göras för att skapa en hållbar framtid.

Tillsammans med sitt team är Erik ansvarig för utveckling av nya produkter, tillämpning av AI/ML för att förstå och optimera plantor samt Ljusgårdas strategi för framtida marknader och möjligheter.


Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Ljusgårda med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Ljusgårda. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 070 302 02 73 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-05-31.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare