Underhållsmekaniker och Operatörer (även sommarjobb) GPI Tibro AB (fd CC Pack AB)

Underhållsmekaniker och Operatörer (även sommarjobb) GPI Tibro AB (fd CC Pack AB)

Till vår fortsatta expansion söker vi nu underhållsmekaniker och Operatörer!

Underhållsmekaniker
GPI Tibro AB tidigare CC Pack AB söker nu flexibla underhållsmekaniker med industriell erfarenhet för tjänstgöring på våra skift. Ditt huvudsakliga arbete kommer bestå av att arbeta bort akuta stillestånd och störningar i vår tillverkningsprocess. Variantomställningar av våra produktionsutrustningar ingår också i arbetet varvid stor vikt ligger på noggrannhet och kvalitetsansvar för utfört arbete. Erfarenhet från industriellt underhållsarbete är ett krav och extra meriterande är grundläggande el-kunskaper.

Packoperatör
Vi söker även packoperatörer till våra skift med start omgående och för sommarjobb 2023. Vi kan erbjuda en heltidsanställning på två skift eller ständig natt. Du ska ha fyllt 18 år och truckkort är meriterande men inget krav. Som packoperatör ansvarar du för drift av maskinen, operatörsunderhåll, samt kvaliteteskontroll och packning av färdiga produkter. Om detta låter intressant tveka inte att skicka in din ansökan.

Din ansökan eller övriga frågor mailar du till:
tibro.jobb@graphicpkg.com

Glöm inte att märka din ansökan med Underhållsmekaniker eller Packoperatör (samt om du söker sommarjobb)
Mer info
Email Mejla GPI Tibro AB
Område Tibro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.graphicpkg.com
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GPI Tibro AB är specialiserade på innovativa förpackningslösningar såsom aluminiumtråg och formpressade och limmade kartongtråg för livsmedelsindustrin och food service-segmentet. Vi är störst i
Europa inom formpressade kartongtråg, håller mycket hög hygienstandard och optimerar vår verksamhet för minsta miljöbelastning. Våra engagerade och kunniga medarbetare säkrar snabb service till våra kunder och deras varierande krav och önskemål. GPI Tibro AB är en del av den börsnoterade amerikanska koncernen Graphic Packaging International.

Läs mer om oss på https://www.graphicpkg.com/