Serviceledare EL - Elektrobyrån Tibro

Serviceledare EL - Elektrobyrån Tibro

Dina arbetsuppgifter
Vi är glada att Elektrobyrån går som tåget och att våra orderböcker är fyllda på lång sikt. Framgången gör att vi behöver nya medarbetare på våra enheter. Vi har en företagskultur med stolta, friska och glada medarbetare där vi strävar efter att ha roligt på arbetsplatsen. Nu söker vi serviceledare som skall vara ansvarig för våra serviceelektriker i Tibro.

Som serviceledare ser vi att du skall ha erfarenhet från branschen och att du har jobbat flertalet år som serviceelektriker tidigare. Du skall vara en person som trivs med att leda andra och vi vill att du är serviceinriktad med kundens behovs i centrum. Du skall ha intresse för ekonomi och ha goda datakunskaper.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning som kan inledas med 6 månaders provanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse men behov finns omgående.
Tjänstens omfattning: 100%
Placeringsort: Tibro.

Intresserad?
Har du några frågor så tveka inte att ringa Per Gustafsson på 070-810 88 89, som sköter rekryteringen av denna tjänst. Din ansökan skickar du till per.gustafsson@elektrobyran.se.Ansökan bör innehålla ditt CV, dina kontaktuppgifter samt kortfattade om vem du är. Vi jobbar med löpande urval så skicka gärna din ansökan idag. Tjänsten kan tillträdes omgående för rätt kandidat.
Mer info
Kontaktperson Per Gustafsson
Telefon 070 - 810 88 89
Email Mejla Per Gustafsson
Område Tibro
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.elektrobyran.se
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektrobyrån grundades i Hjo år 1946 och verkar inom affärsområdena el, automation, larm & säkerhet och kyla. Vi är över 60 medarbetare och vi finns på 9 orter: Hjo, Lidköping, Karlsborg, Götene, Skövde, Tibro, Bankeryd,Jönköping, Kristinehamn.

Vi är en del av Hjo Installation som är en växande kraft inom installationsbranschen med 36 bolag i koncern som tillsammans omsätter en 1,5 mdkr och har över 700 medarbetare.