Arbetsledare gata/park

Arbetsledare gata/park

Om arbetsplatsen
Tibro är en västsvensk kommun med drygt 11 000 invånare som präglas av engagemang och samverkan. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Här finns en medskapandekultur och en samarbetsanda som sticker ut. Tibro kommun, som är Tibros största arbetsgivare, jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder invånarna en mycket uppskattad kommunal service. Med ledorden tillsammans, hållbart och nära strävar vi efter att forma ett hållbart samhälle socialt, ekonomiskt och klimatmässigt. Med engagemang, omtanke, samverkan och handlingskraft löser vi framtidens utmaningar och skapar mervärden tillsammans! Nu söker enheten gata/park efter en arbetsledare! Enheten gata/park utför en stor del av kommunens underhålls- och nyanläggningsarbeten i egen regi samt ansvarar för kommunen grönytor och gatu-underhåll.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare är du chefens förlängda arm i att leda och fördela det dagliga arbetet för medarbetarna. Rollen innebär: * Delansvar för att budgeten efterföljs och att inköp sker på bästa vis enligt de riktlinjer som finns. * Ansvar för granskning och kontering av fakturor inom sitt ansvarsområde (YY-kod), slutattest ligger på Enhetschef. * Arbetsplanering * Schemaplanering och schemaadministration, tillsammans med enhetschef görs bedömningar angående extra resurser i form av entreprenörer eller säsongsanställda. * Du är kontakten ut mot kund och beställare. * Kontaktperson inom sitt område för allmänheten, exempelvis via samtal eller mejl. * Som arbetsledare har du ett delansvar för att arbetstagare följer de arbetsmiljöregler som finns. Huvudansvar för arbetsmiljö inom verksamheten ligger fortfarande på enhetschef. * Du ansvarar för att nyanställda och säsongsarbetare får en utbildande och trivsam miljö. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning inom området och några års erfarenhet inom gata/park-området eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ställer krav på att du kan kommunicera bra på svenska i tal och skrift. Vidare måste du ha grundläggande datorkunskap samt B-körkort. Vi ser även positivt på om du har C-körkort, YKB och/eller förarbevis för anläggningsmaskiner så som hjullastare eller arbete på väg. Som person har du ett utpräglat säkerhetstänkt, är självgående, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du är dessutom serviceinriktad och en ansvarstagande person som fungerar både i grupp och självständigt. Eftersom vi arbetar med kommunens miljö är det viktigt att du är kvalitetsmedveten. Som arbetsledare är det också av vikt att ha förmågan att se helheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar därför vänligen men bestämt nej till att bli kontaktad av rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Mikael Iregren
Telefon 0504-18142
Område Tibro
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (2 dagar kvar)