Lager & Terminal

Lager & Terminal

Vi är i ett spännande skede och vi på LGT Logistics i Tibro söker nu personal till vår terminal och våra lager. Ta chansen och ansök för att bli en del i vårt gäng!
Vi söker personal:
  • På heltid
  • För skiftgång
  • För timanställning
Vem är du?
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är flexibel, ordningsam, ansvarstagande, noggrann och har en god arbetsmoral.
Det här jobbet passar dig som framför allt är stresstålig, initiativtagande och självgående i de arbetsuppgifter du tar dig an. Vi tar för givet att du är mån om att göra ett bra jobb samt är driven och positiv som person.

Dina arbetsuppgifter:
Terminal: Vanligt förekommande terminaluppgifter, såsom lossning/lastning av lastbilar, sortering av gods och truckkörning. Krävs noggrannhet och datorvana.

Lager: Sedvanligt lagerarbete som exempelvis sortering, orderplock, truckkörning och packa/emballera gods. Krävs noggrannhet och datorvana då vi hanterar scanners och truckdatorer.
Har du tidigare erfarenhet av arbete inom en terminal-/lagermiljö ser vi detta som meriterande. Vi ser även truckkort i kombination med praktisk erfarenhet av truckkörning som en merit i rekryteringsprocessen.

Vi lägger stor vikt på att du är en lagspelare.
Du behöver behärska svenska i tal och skrift.

Eftersom vi har ett behov redan idag ser vi gärna att ni skickar in er ansökan så snart som möjligt.
Personal kommer att tas in löpande.

Skicka er ansökan antingen till produktionschef Terminal Lena Fransson lena.fransson@lgtlogistics.com tel: 079-100 69 50 eller till produktionschef Lager Pierre Sandin pierre.sandin@lgtlogistics.com tel: 076-834 68 00.
Mer info
Område Tibro
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida https://lgtlogistics.com/
Sista ansökningsdag 29 okt 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LGT Logistics är Nordens ledande specialist inom möbellogistik. Skräddarsydda koncept för möbeltillverkare, importörer, grossister och detaljhandlare i kombination med högkvalitativa transporter har gjort att LGT Logistics har fått förtroendet att hantera möbellogistiken för många välkända nordiska möbelföretag.

Koncernen omsätter cirka 80 miljoner euro och har över 400 anställda, samt kontor och lager i Sverige, Danmark, Finland.