Har du vad som krävs?

I maskinparken finns styrsystem främst från Fanuc och Heidenhein, och på sikt kommer ni även arbeta med CAM-programmering i Edgecam. Har du erfarenhet från dessa styrsystem och program så är det meriterande. Meriterande är även om du har arbetat i affärssystemet Monitor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning, eller motsvarande erfarenhet av att kunna köra CNC-styrda svarvar eller Flerop-maskiner och samtidigt vill utvecklas och utmanas varje dag. Du är tekniskt lagd och hanterar problem på ett lösningsorienterat sätt. För att passa in i arbetet och i gruppen så är du social, flexibel, framåt och bör kunna arbeta självständigt men samtidigt förstå vikten av samarbete.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Intervjuer kommer ske löpande, så välkommen att skicka in din ansökan redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia Bemanning. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare
Mer info
Område Tibro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jonssons Mekaniska i Skövde AB Startades upp 1990 av Johan Erik Jonsson, som fortfarande äger och driver företaget. Företaget har idag ca 15 anställda och har en omsättning på ca 20 miljoner kronor. Jonssons Mekaniska är specialiserade på korta och meddellånga serier inom fräsning och svarvning och har ett högt fokus på att ha korta och säkra leveranstider. Företaget är även ISO-9001 certifierade.

Nu söker vi 2 CNC-operatörer till vårt växande team. Du kommer tillhöra en grupp med CNC-operatörer, men kommer självständigt arbeta med svarvning och/eller fräsning av våra kunders detaljer.