Säljare till Jari Safe, Tibro

Säljare till Jari Safe, Tibro

Jari Safe söker nu en engagerad

Säljare till Tibro

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i Sverige? Trivs du med att representera ett företag som är under tillväxt? Då kan det vara du som är vår nya säljare!

Tjänsten

Som säljare hos oss kommer du få ett varierande arbete som innebär kundkontakter via telefon samt besök ute hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
  • Bedriva ett aktivt säljarbete till kunder inom alla våra sektorer - återförsäljare, byggföretag och företag
  • Jobba med proaktiv bearbetning av marknaden på telefon såväl som genom besök
  • Underhålla och stärka relationen med våra kunder
  • Utöka vårt nätverk av återförsäljare

"Jag jobbar på Jari Safe för att jag har tron på att våra produkter bidrar till en ökad trygghet för företagare och övriga kunder i samhället. Vi är ett företag med hög ambition genom en stark vilja att lyckas och vara bäst på det vi gör. Tillsammans är vi ett starkt lag med god gemenskap. Det finns goda möjligheter för mig som individ att påverka min egen och Jari Safes framtid genom ett öppet klimat och högt i tak. Jari Safe erbjuder personalaktiviteter, en omväxlande vardag samt hög grad av eget ansvar för sitt eget arbete. "

- Viktor Lannemyr VD


Din Profil

För att lyckas som säljare hos oss är du
  • Framåtlutad säljare med känsla för kundrelationer
  • Initiativtagande, strukturerad och flexibel
  • Bekväm i att ha många pågående projekt
  • Positiv och har ett gott sinne för affärer och kundrelationer
  • Bra på att konversera såväl muntligt som i skrift
Du har ett brinnande intresse för problemlösning och försäljning, är serviceinriktad och tycker om att arbeta med många kundkontakter. Du har förmåga att sätta dig in i och förstå kundens behov och hitta riktigt bra lösningar för kunderna. Som person är du ansvarsfull och engagerad och är mån om att utvecklas och lyckas i ditt ansvarsområde. Vi ser det som meriterande om du kommer från en liknande typ av säljarbete.

Vi erbjuder

En arbetsplats som ger utrymme för att forma sin egen roll och vardag på ett företag som har ett tydligt mål; att ständigt utvecklas. Jari Safe har alltid kunden i fokus då vi vill skapa positiva och långsiktiga kundrelationer. Vi är ett litet företag med en familjär känsla som ger dig möjlighet att forma och utveckla dig själv och samtidigt bidra till Jari Safes utveckling.

Jari Safe AB är ett Sveriges ledande företag inom brand och inbrottsskydd, vi tillverkar och levererar produkter över hela Sverige med hög kvalité. Genom unikt anpassade produkter för varje kund kan vi hjälpa samtliga kunder att förhindra inbrott och skadegörelse såväl som brand. Vi strävar alltid efter att leverera produkter som skall öka kundens trygghet i sin vardag.
Mer info
Område Tibro
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 16 mars (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!