Vi söker kundtjänstmedarbetare sommaren 2020

Vi söker kundtjänstmedarbetare sommaren 2020

gategroup is the global leader in airline catering, retail-on-board and hospitality products and services. We provide passengers with superior culinary and retail experiences, leveraging innovation and advanced technology solutions. Headquartered in Zurich, Switzerland, gategroup deliver operational excellence through the most extensive catering network in the aviation industry, serving more than 700 million passengers annually from over 200 operating units in over 60 countries/territories across all continents. In 2018, gategroup reached approximately 43,000 employees worldwide. gategroup in Sweden have several operating units in Arlanda, Landvetter, Malmö-Sturup, Kista and Tibro. Approximately 900 employees are working at these units.Kundtjänstmedarbetare

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill bli en del av vår roliga och härliga kundserviceavdelning! I dina arbetsuppgifter tar du emot beställningar och hanterar reklamationer via både telefon och mail. I tjänsten ingår också en del administrativt arbete. Kunderna vi främst har kontakt med är från Sverige samt från våra nordiska grannländer. Vi arbetar dagtid måndag till fredag, samt söndagseftermiddagar enligt schema. Placering är vid vår enhet i Tibro.

Vem är du?

Du är en person som trivs med att hela tiden utvecklas, har en god initiativförmåga och som värdesätter pålitlighet och noggrannhet. Du beskrivs som en positiv person med ett härligt driv och tempo i kroppen. Din personlighet och samarbetsförmåga är viktig för oss men vi ser det också som meriterande om du tidigare har arbetat med någon form av kundbemötande och/eller administrativt arbete.

Du måste vara minst 18 år gammal. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav och då avdelningen hanterar flertalet språk är övriga språk meriterande (danska, norska, finska). Vi kräver också en god datorkunskap(Officepaketet) då vi hanterar chat, mejl och egna system som du får utbildning i på plats.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande miljö där vi trivs med att arbeta långsiktigt med så väl våra medarbetare som kunder. Vi erbjuder ett gott och glatt arbetsklimat där man hela tiden strävar efter att stötta varandra och ha det roligt på arbetsplatsen.

Tjänsten har tillträde relativt omgående för upplärning. Varaktighet till och med oktober och vi ser gärna att du kan jobba hela perioden. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Skog på askog@gategroup.com eller på telefon 073-510 02 72.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning på alla befattningar. Förutom jämställdhet eftersträvar gategroup en ökad mångfald på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika etnisk bakgrund. Då vi är ett företag som jobbar inom säkerhetsklass så måste du genomföra en säkerhetsprövning som bland annat innefattar en bakgrundskontroll om minst 5 år tillbaka i tiden för att vara aktuell för en eventuell anställning hos oss.
Mer info
Område Tibro
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Extrajobb, Säsongsjobb
Hemsida http://www.inflightservice.se
Sista ansökningsdag 6 maj 2020 (80 dagar kvar)