CC Pack AB i Tibro söker redovisningsekonom

CC Pack AB i Tibro söker redovisningsekonom

Tjänstebeskrivning

Som redovisningsekonom hos oss erbjuds du ett arbete med både bredd och variation. Du kommer främst ansvara för löpande redovisning och rapporter, leverantörsfakturor samt kundreskontra. Vidare kommer du arbeta med upprättande av skatte- och momsdeklarationer, ha kontakt med externa parter samt vara delaktig i bokslutsarbetet.

I rollen ingår också att arbeta med kreditbevakning på kunder och bokföring av kundinbetalningar och leverantörsbetalningar.

Eftersom vi kommer att övergå från traditionell hantering av leverantörsfakturor till scanning är det du som kommer ansvara för och driva denna process.

Dina ansvarsområden kommer successivt att öka i takt med din utveckling och ditt engagemang. Vi är övertygade om att ständig förbättring är det enda sättet att fortsätta ligga i framkant och löpande arbeta med utveckling inom samtliga arbetsområden. Bara tillsammans kan vi bli bättre och flytta fram vår position!

Kvalifikationer

Du har minst eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande och 1-2 års erfarenhet av arbete i rollen som redovisningsekonom. Du har goda kunskaper gällande kund- och leverantörsreskontra och då stor del av vår försäljning och även inköp är i utländska valutor behöver du ha viss förståelse för valutahantering. Har du erfarenhet av bokslut är detta ett stort plus.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel, är ett krav, samt förståelse för affärssystem. CC Pack jobbar med affärssystemen Garp och Cognos samt Ascendo inom en snar framtid.

Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad. Du har hög serviceanda, lätt för att kommunicera och är en god lagspelare. Du arbetar självständigt och har förmåga att driva ditt arbete framåt. Ditt signum är att leverera kvalitet i allt du gör. Du har viljan att lära, är nyfiken och motiveras av att utvecklas. Du trivs i en miljö där man ständigt arbetar med förbättringar och utveckling.

Ansökan och kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar CC Pack AB med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer att bli anställd hos CC Pack AB.

Du söker tjänsten genom Premiers hemsida, www.premier.se. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post petra.sivefaldt@premier.se.

Sista ansökningsdag är den 23 augusti men då vi arbetar med löpande urval rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 700 anställda. Premier är en helhetsleverantör inom personaltillsättning där vi erbjuder både rekryterings- och konsultlösningar inom många olika tjänsteområden, t ex teknik, ekonomi, försäljning/marknad, HR, industri, lager/logistik och administration. Vår målsättning är att överträffa våra kunders, kandidaters och medarbetares förväntningar och alltid erbjuda bästa möjliga bemötande.
Mer info
Kontaktperson Petra Sivefäldt
Telefon 0500-27 14 20
Område Tibro
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du några års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom? Söker du nya utmaningar i en dynamisk och spännande organisation som ger dig möjlighet att växa och utvecklas i rollen? Ta då chansen och sök tjänsten som redovisningsekonom hos oss!

CC Pack är specialiserade på innovativa förpackningslösningar såsom aluminiumtråg och formpressade och limmade kartongtråg för livsmedelsindustrin och food service-segmenete. Vi är störst i Europa inom formpressade kartongtråg, håller mycket hög hygienstandard och optimerar vår verksamhet för minsta miljöbelastning. Våra engagerade och kunniga medarbetare säkrar snabb service till våra kunder och deras varierande krav och önskemål. CC Pack är en del av AR Packaging.

Läs mer om oss på www.ccpack.se

Vi söker nu en självgående och driven redovisningsekonom till vår verksamhet i Tibro.