Sommarpersonal till Fjällbacka och Grebbestad

Sommarpersonal till Fjällbacka och Grebbestad

Butikschef till vår sommarbutik i Fjällbacka
Som butikschef på Rabalder har du fokus på försäljning. Du jobbar själv som säljare i butik samt har det fulla ansvaret för butikens resultat. Du skall kunna motivera och leda dina medarbetare trots att ni inte jobbar så många timmar tillsammans. Vi söker dig som är säljande, positiv, entusiasmerande, initiativrik och stresstålig.

I ditt arbete ingår budgetarbete, schemaläggning, personalansvar samt analys av försäljningen. Att du gillar att jobba mot uppsatta mål samt alltid ger bästa service ser vi som en självklarhet.

Tjänsten som BC är på 30 timmar/vecka under sommaren. Ersättning enligt gällande kollektivavtal med tillägg av företagets förmåner. Tillträde till påsk. Välkommen med din kortfattade ansökan samt foto till jobb@rabalder.se - glöm ej att ange i ämnesraden vilken tjänst och butik du söker till. Urval sker löpande.

Säljare till våra sommarbutik i Fjällbacka
Som person är du positiv, ansvarstagande, entusiasmerande och med ett stort eget driv. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och har inga problem att arbeta självständigt.

Tjänsten som säljare är på ca 20 timmar/veckan under sommaren. Ersättning enligt gällande kollektivavtal med tillägg av företagets förmåner. Tillträde 1 juni.
Välkommen med din kortfattade ansökan samt foto till jobb@rabalder.se - glöm ej att ange i ämnesraden vilken tjänst och butik du söker till. Urval sker löpande.

Extra säljare till våra sommarbutiker i Fjällbacka och Grebbestad
Vi söker dig som är duktig på försäljning och vill jobba extra i våra sommarbutiker. Timantalet kan variera mellan 5-15 timmar/vecka.

Ersättning enligt gällande kollektivavtal med tillägg av företagets förmåner. Tillträde 1 juni.
Välkommen med din kortfattade ansökan samt foto till jobb@rabalder.se - glöm ej att ange i ämnesraden vilken tjänst och butik du söker till. Urval sker löpande.
Mer info
Område Tanum
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.rabalder.se
Sista ansökningsdag 19 juli (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rabalder är ett över 30 år gammalt svenskt varumärke som vänder sig till tjejer i alla åldrar som uppskattar sköna kläder med hög kvalité och många kombinationsmöjligheter.
Vi lägger stor vikt på val av material och färgkoordinering, just för att du som kund skall känna att du får något extra när du köper en Rabalder-produkt.

Vår ambition är att göra kläder som du kan känna dig avslappnad men ändå välklädd i. Mjuka och behagliga plagg i en harmonisk tidlös anda. Välj och vraka bland välmatchade färger i vackra mönster, klassiska ränder, ljuvt blommigt och en stor variation av enfärgade plagg att mixa därtill. Rabalders filosofi är enkel: Sköna kläder för sköna dagar!

Vi designar och producerar våra kollektioner i egen regi med produktion i Portugal, Grekland, Turkiet, Egypten, Kina och Indien.

Varumärket Rabalders koncept hittar du bara i våra egna butiker och i vår webshop.