Säljorienterad Platschef

Säljorienterad Platschef

Rutab söker en säljarorienterad platschef till vår produktion av kabelmärkning & skyltar

Rutab AB är idag verksamt inom elektrotekniskt material och är marknadsledande i Sverige inom kabelförskruvningar, genomföringar och skyddsslang, samt en mycket stark aktör inom maskinkabel, belysningsstyrning och arbetsbelysning. Verksamheten bedrivs främst i Sverige, Norge och Finland och omsätter cirka 240 Mkr. Bolaget präglas av hög tillväxttakt, god lönsamhet och innovationskraft. Rutabs ägare är långsiktiga och finansiellt starka. Våra målgrupper är främst elgrossister, elinstallatörer samt kunder inom Industri/OEM. Rutab arbetar för att bidra till hållbar utveckling inom samhälle och miljö och ser det som ett viktigt värde för våra kunder. Läs mer om oss på www.rutab.se

Jobbet som platschef
I den aktuella rollen ansvarar du för den dagliga verksamheten i vår produktion i Greby. Då vi ser en stor potential inom skyltförsäljning till andra branscher än de som Rutab idag normalt bearbetar innefattar tjänsten även att, ifrån grunden, bygga upp en försäljning mot nya marknader. Kundbearbetningen sker såväl digitalt som fysiskt. Tjänsten rapporterar till VD.

Vad erbjuder vi dig?
Hos Rutab får du jobba i ett ledande företag i sin nisch. Du får jobba med stimulerande och varierande arbetsuppgifter och blir en viktig spelare i vår fortsatta utveckling. Din roll är fri med både stort ansvar och stora befogenheter. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas inom produktion, försäljning och ledarskap.

Vi letar efter dig som:
  • Är social, självgående, initiativrik och arbetar strukturerat.
  • Har affären i fokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer.
  • Du är fokuserad/ansvarsfull och trivs i ett högt tempo.
  • Har B-körkort.
  • Erfarenhet av CAD är ett plus.
Din personlighet
Du är trygg i dig själv, prestigelös och har förmåga att skapa goda relationer med beslutsfattare på olika nivåer. Då rollen är självständig har du en stor inre motivationskraft och trivs med att arbeta mot mål samt uppfylla dem. Koncernen präglas av engagemang, nyfikenhet, korta beslutsvägar och högt i tak. Det är viktigt att du trivs och vill jobba i en sådan miljö.

Ansökan
Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD, Frank Robertsson på telefon 0380-55 50 55, eller CFO & HR-Ansvarig, Catarina Ekenstierna på telefon 0380-55 50 52.

Din ansökan skickar du via Ansök Nu.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson VD, Frank Robertsson
Telefon 0380-55 50 55
Område Tanum
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://rutab.se
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rutab AB är idag verksamt inom elektrotekniskt material och är marknadsledande i Sverige inom kabelförskruvningar, genomföringar samt skyddsslang för kabel. Verksamheten bedrivs främst i Sverige, Norge och Finland och omsätter cirka 200 Mkr. Bolaget präglas av hög tillväxttakt, god lönsamhet och innovationskraft. Rutabs ägare är långsiktiga och finansiellt starka.
Försäljningen sker till elgrossister, installatörer samt till kunder inom
Industri/OEM. Läs mer om oss på www.rutab.se