Maskinoperatör/Träbearbetning

Maskinoperatör/Träbearbetning

Tjänstebeskrivning

Vi söker en person som skall arbeta hos en av våra kunder i närområdet till Tanum, kunden har sin produktion i Rabbalshede. Arbetet innebär att man arbetar som maskinoperatör.
Du kommer att arbeta i styrda maskiner samt ladda maskinerna med material. Även en viss manuell tillverkning av produkter mot ritningar.
Arbetet är förlagt till dagtid och skift kan förekomma på vissa avdelningar.

Kvalifikationer

Du som söker är en person som har snickarerfarenhet eller har jobbat inom snickeri eller med träbearbetning.
Du ska vara van att arbeta i grupp och har lätt för att lära sig nya arbetsuppgifter är personlighetsdrag som vi uppskattar.
För att trivas hos kunden är det bra att man är en person som gillar att ta i där det krävs och att man har god fysik då det kan vara tungt arbete.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet har gått ut så vänta inte med din ansökan. www.premier.se

Krav

Körkort B
Egen bil
Truckkort A+B behörighet
Mer info
Område Tanum
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.