Servicetekniker för eftermarknad

Servicetekniker för eftermarknad

Dina arbetsuppgifter:
  • Att utföra service och eftermarknadsärenden hos slutkund.
  • Arbetet omfattar hela koncernens produktsortiment.
  • Arbetsområde är främst Västra Götaland.
  • Tjänsten omfattar 1 - 3 övernattningar per vecka.
  • Förutom reklamations- och eftermarknadsarbete ingår även att bygga upp och riva utställningsmoduler/monter vid mässor eller hos återförsäljare. Viss administration samt bokning av kundbesök ingår också i dina arbetsuppgifter.
  • Tjänsten kan under vissa perioder omfatta arbete inom fabriken.

Vi söker dig som:

Har några års erfarenhet från NorDan AB eller liknande industri. Du har arbetat inom olika områden och har god produktkännedom. Goda kunskaper inom glas samt grundkunskaper i montering av fönster & dörrar är meriterande.

Som person är du flexibel, strukturerad, ambitiös, noggrann och van att arbeta inom tidsplaner. Du har lätt för att samarbeta och få förtroende Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska.


Vi erbjuder:
  • En spännande tjänst i ett företag i mycket stark tillväxt.
  • Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och är placerad inom marknadsorganisationen, du rapporterar direkt till eftermarknadsansvarig.
  • Arbetstid är dagtid måndag till fredag. Tillträde och anställningsvillkor efter överenskommelse.
  • Tjänsten är placerad i Tanum

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten kontaktar du
Patrick Noreen
010-130 01 20

Vi kommer att göra löpande urval så tveka inte att söka!
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Patrick Noreen
Telefon 0101300120
Område Tanum
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordan.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NorDan grundades 1926, och har i dag växt till en koncern med cirka 2000 medarbetare och en omsättning i koncernen på 3 miljarder kronor. NorDan Gruppen har i mera än 90 år visat hur teknologi, innovation och nyskapande resulterat i kvalitet. Vi tillverkar framtidens fönster och dörrar.

Den svenska verksamheten till NorDan, med försäljningskontor, fabriker och administration är samlat i bolaget NorDan AB, som har huvudkontor i Tanumshede. Fabrikerna ligger i Tanumshede, Bor och Kvillsfors. Företaget har säljkontor i Stockholm, Göteborg/Tanum, Malmö, Växjö och Bor.
NorDan AB är den snabbast växande tillverkaren av fönster och dörrar i den Svenska marknaden.

En viktig arbetsgivare
Våra fabriker är nyckelföretag i de lokala samhällena där vi är etablerade. NorDan AB har idag runt 400 medarbetare fördelade på ledning, försäljning och marknad, produktion och produktutveckling.

Kvalitet av tradition
Ända sedan NorDan:s etablering i 1926 har vi producerat innovativa produkter av hög kvalitet med trävirke som viktigaste råvara. Även om mycket har skett på området när det gäller produktionstekniker garanterar vi kvaliteten på hantverket vi levererar. Vi har lång tradition av kvalitet, något som Tanum, Bor och Kvillsfors är tydliga bevis på i den svenska marknaden.

Europeisk närvaro
Huvudmarknaden för NorDan är Norge, Sverige, Storbritannien och Irland. Huvudkontoret till NorDan Guppen ligger på Moi i södra Rogaland, Norge. Företaget har fabriker i Norge, Sverige, Danmark, Polen och Baltikum.
För NorDan AB betyder den internationella dimensionen att företaget exporterar produkter från de svenska fabrikerna till övriga NorDan marknader, samtidig som vi säljer NorDan Gruppen sina produkter i den svenska marknaden.