Löneadministratör

Löneadministratör

Som löneadministratör på NorDan AB är din huvudsakliga uppgift att arbeta med hela löneprocessen och hantera löner för ca 400 anställda, både kollektivanställda och tjänstemän. Du kommer också att hjälpa HR med administrativa uppgifter. Lönearbetet kommer dock att vara i fokus. Det innebär att du till största del arbetar med lönebearbetning och lönehantering.

Arbetsuppgifter:
 • Genomföra registreringar och ändringar i tid- och lönesystem
 • Hantera reseräkningar
 • Kontrollera och stämma av löner
 • Utföra systemvård, semesterhantering, rapportframtagning samt årsrutiner och kontrolluppgifter
 • Administrera statistik, försäkringar och pensioner
 • Ge service och support till chefer
 • Ha kunskap om och tolka våra kollektivavtal
 • Arkivering/gallring

Du somsöker:
 • Har några års erfarenhet från lönearbete
 • Har erfarenhet från att hantera lön för både tjänstemän och kollektivanställda.
 • Har erfarenhet av att arbeta i tidsystem. Erfarenhet av HogiaLön Plus och Tidomat är meriterande.
 • Har grundläggande kunskaper om regler, kollektivavtal och lagar kopplade till lön, skatt, resor, pension, arbetsgivaravgifter etc.
 • Behärskar svenska både i tal och skrift
 • Säkerställer alltid det du levererar med noggrannhet och hög kvalitet

Vi tror att du kommer bidra till att förbättra och utveckla våra rutiner och vår service till NorDan AB:s duktiga medarbetare. De mindre omfattande HR-uppgifterna kan bestå av att utfärda div intyg, arkivering mm.

Vi arbetar hårt för att alltid leverera 100% korrekta löner till våra anställda. Det innebär att du måste vara ansvarstagande och gilla ordning och struktur. Du behöver samtidigt vara flexibel och tycka om att ge service till såväl kollegor som till externa parter, t ex Försäkringskassan. Att du har en positiv grundinställning ser vi som en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillsammans skall vi utveckla och förbättra verksamheten utifrån uppsatta mål.

Tjänsten är på 100% och tillträde sker efter överenskommelse. Placering är på vårt huvudkontor i Tanumshede. Du rapporterar till HR-chef. För ytterligare information eller frågor om tjänsten, kontakta: Marie Johansson, tillträdande HR-chef, på telefon 010-130 01 59.

Urval kommer ske löpande så vänta inte med att söka. Sista ansökningsdag är den 30 september 2018.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marie Johansson
Telefon 010-130 01 59
Område Tanum
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordan.se
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NorDan-koncernen är en av skandinaviens ledande fönster- och dörrproducenter. Vi har cirka 1700 medarbetare och en omsättning för koncernen på 2,5 miljarder kronor. Bolaget grundades 1926. Vår främsta marknad är Norge, Sverige, Storbritannien och Irland. Vi exporterar också produkter till en rad andra länder.

Bolaget har sitt huvudkontor och fabrik på Moi i Sør-Rogaland, Norge, samt fabriker på Otta och Egersund i Norge. I Sverige har vi fabriker i Bor, Kvillsfors och Tanumshede, och i Polen fabriker i Wolsztyn och Powodowo. NorDan har även en fabrik i Litauen. NorDan är ett ansvarsfullt, säkert och effektivt företag och en ledande arbetsgivare. Våra chefer vidareutvecklar personalen, och den enskilde medarbetaren har möjlighet till återkoppling och lyfts också fram individuellt.

Arbetsmiljön i NorDan präglas av trivsel, möjlighet till personlig- och yrkesmässig utveckling.