Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Vi söker en ekonomiassistent med placering på huvudkontoret i Tanumshede

Arbetsuppgifter:
  • Kund- och leverantörsreskontran
  • Fakturahantering
  • Delta i ekonomiorganisationens förbättringsarbeten
  • Delaktighet i bokslutsarbete
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen

Du som söker:


Vi söker dig som är ekonomiutbildad och gärna med några års erfarenhet som ekonomiassistent inom kund- och leverantörsreskontran. Därtill ska du ha goda förståelser i Microsoft Office och känna dig bekväm i nyttjandet av affärssystem och andra IT-verktyg.

Som person är du serviceorienterad och har lätt för att samarbeta. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är strukturerad, ordningsam och noggrann. Du behärskar även svenska och engelska i tal och skrift.


Vi erbjuder:
  • Ett spännande arbete med möjlighet att påverka utvecklingen
  • Ett lokalt team med hög fackkompetens
  • En stark och positiv företagskultur
  • Vi värnar om en god arbetsmiljö internt och bygger förtroende externt
Ansökan skall vara oss tillhanda senast 2021-03-15

Frågor om tjänsterna besvaras av Ekonomichef Andreas Wiklund, tel: 010-130 01 51.

Vi kommer kalla till intervju löpande så tveka inte att söka!

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Andreas Wiklund
Telefon 010-130 01 51
Område Tanum
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordan.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NorDan grundades 1926, och har i dag växt till en koncern med cirka 1900 medarbetare och en omsättning i koncernen på 3,4 miljarder kronor. NorDan Gruppen har i mera än 90 år visat hur teknologi, innovation och nyskapande resulterat i kvalitet. Vi tillverkar framtidens fönster och dörrar.

Den svenska verksamheten till NorDan, med försäljningskontor, fabriker och administration är samlat i bolaget NorDan AB, som har huvudkontor i Tanumshede. Fabrikerna ligger i Tanumshede, Bor och Kvillsfors. Företaget har säljkontor i Stockholm, Göteborg/Tanum, Malmö, Växjö och Bor.
NorDan AB är den snabbast växande tillverkaren av fönster och dörrar i den Svenska marknaden.

En viktig arbetsgivare
Våra fabriker är nyckelföretag i de lokala samhällena där vi är etablerade. NorDan AB har idag runt 400 medarbetare fördelade på ledning, försäljning och marknad, produktion och produktutveckling.

Kvalitet av tradition
Ända sedan NorDan:s etablering i 1926 har vi producerat innovativa produkter av hög kvalitet med trävirke som viktigaste råvara. Även om mycket har skett på området när det gäller produktionstekniker garanterar vi kvaliteten på hantverket vi levererar. Vi har lång tradition av kvalitet, något som Tanum, Bor och Kvillsfors är tydliga bevis på i den svenska marknaden.

Europeisk närvaro
Huvudmarknaden för NorDan är Norge, Sverige, Danmark, Storbritannien och Irland. Huvudkontoret till NorDan Guppen ligger på Moi i södra Rogaland, Norge. Företaget har fabriker i Norge, Sverige, Danmark, Polen och Baltikum.
För NorDan AB betyder den internationella dimensionen att företaget exporterar produkter från de svenska fabrikerna till övriga NorDan marknader, samtidig som vi säljer NorDan Gruppen sina produkter i den svenska marknaden.