Kreativ webbdesigner i Norra Bohuslän

Kreativ webbdesigner i Norra Bohuslän

Vi söker en kreativ webbdesigner. Du har goda kunskaper i modern webbutveckling med tyngdpunkt på frontend. Du drivs att av jobba med allt från idé till färdig resultat. De projekt vi jobbar med kan handla om att bygga en helt ny webb från grunden till att bistå med uppdateringar.

Det är ett stort plus om du har även kunskap i andra delar av vår verksamhet så som print, copy, bildbehandling, animation, m.m. I jobbet ingår även trycksaksproduktion i form av katalog, annons, mm. En viktig del är att forma textidéer och texter. Du kommer att arbeta med allt från korta snabba produktioner till större projekt.


Buzzwords
PHP, Twig, YAML, CSS, html, javascript, Adobe Creative Suite.

Som person
är du kreativ, noggrann, lyhörd och självständig. Du har en bra öga för färg & form. Självklart tycker du om att jobba i team, och du är beredd att bistå våra andra bolag när det behövs.

CV & Kontakt: Skicka din CV och din portfolio till Nancy Hebbelinck, nancy@mgns.se, T: 0525-79 91 36
Mer info
Kontaktperson Nancy Hebbelinck
Telefon 0525-79 91 36
Email Mejla Nancy Hebbelinck
Område Tanum
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mgns.se
Sista ansökningsdag 21 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

MGNS är ett fullservice reklambyrå som skapar både affärsverktyg och konkret marknadsföring för allt från små och stora till riktig stora kunder. Vårt kontor ligger i Tanumshede, norra Bohuslän men vårt arbetsområde är Sverige, Norge, Danmark, Polen och England.

Tillsammans med våra systerföretag Veckovis, Strömstad Tryckeri och RadioPrime formar vi en företagsgrupp som kan bistå våra kunder med
det mesta inom kommunikation och marknadsföring.