GBM söker kundmottagare till serviceverkstan

GBM söker kundmottagare till serviceverkstan

Vi söker dig som är serviceinriktad, har gott ordningssinne och erfarenhet från liknade arbetsuppgifter, gärna från marinbranschen.
Som kundmottagare är din främsta uppgift att möta och hjälpa våra kunder. Du blir "vårt ansikte utåt" och ansvarar för ett stort antal kund- och leverantörskontakter.
Att du har lätt för att knyta nya kontakter och har förståelse för kundens problem är därför viktigt.

Arbetsuppgifterna består i att boka in alla förekommande arbeten i vår verkstad, så som sjösättningar, vinterupplag, nyleveranser och försäkringsärenden.
Tillsammans med vår verkmästare kommer du att ta in, organisera och fördela arbetsuppgifterna mellan övriga medarbetare, när arbetet är utfört stämmer du av med ordern och fakturerar.

Vi utgår från att du är intresserad av både båtar och teknik. Du har goda kunskaper i data och svenska, samt grundläggande kunskaper i engelska. Körkort krävs.

Med denna tjänst så är man spindeln i nätet. Den innebär mycket kundkontakt och bokningar, dels på telefon och dels över disk vid kundmottagningen. Du ser möjligheterna samt vill vara med och bidra till utvecklingen av framtidens båtliv och inte minst våra verkstadsrutiner.

Vi lägger stor vikt vid att du passar in i vårt befintliga team. Gillar du dessutom att köra båt och kan lägga ett riktigt halvslag så är det en fördel.

Tjänsten är på heltid.

Löpande urval, så vill gärna ha din ansökan snarast.

Kontakter från ev bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt.

Maila din ansökan till verkstad@gbm.se

För mer information om tjänsten:
Helén Karlsson, kundmottagare,
0525-19965

Anna Bäckstedt, personalansvarig
0525-19977
Mer info
Kontaktperson Helén Karlsson
Telefon 0525-19965
Email Mejla Helén Karlsson
Område Tanum
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gbm.se
Sista ansökningsdag 8 jan (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GBM är ett av Sveriges mest rutinerade marinföretag, vi finns vid farleden i Havstensund, mitt i den skärgård många anser är världens vackraste. Här är båtar och båtliv en naturlig del av livet, och här finner du din fullserviceanläggning för fritid till sjöss. Vi erbjuder även en komplett tillbehörsbutik med sjöstation, auktoriserad serviceverkstad med vinteruppläggning.
Mer information om GBM hittar du på www.gbm.se