Mekaniker till Aven

Mekaniker till Aven

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av felsökning, service, förebyggande och löpande mekaniskt underhåll, smidesarbete samt medverkan i projekt rörande maskinkonstruktioner etc. I tjänsten ingår även beredskap ca var fjärde vecka.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har genomgått industriell teknisk utbildning alternativt har motsvarande lång industriell teknisk erfarenhet.

Meriterande:
PLC-styrning och reglerteknik, CNC programmering, robotprogrammering, heta arbeten och truckkort.

Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Din personlighet
Eftersom det förekommer många olika arbetsuppgifter vill vi att du är intresserad av att lära dig nya saker och att du är flexibel, både vad gäller arbetstider och arbetsuppgifter. Givetvis är du en noggrann, ansvarsfull och positiv person som är pigg på att jobba och som gillar ett högt arbetstempo.
Mer info
Område Tanum
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bahusia.se
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aven Rabbalshede AB är beläget i Rabbalshede, på västkusten, i norra Bohuslän. Sedan starten på 1960-talet har vi blivit en av de största producenterna av träemballage i Sverige. Vi sysselsätter idag ca 65 medarbetare och omsätter ca 270 miljoner. Företaget ingår i DTE Group, Dansk Träemballage AS, där även Aven Holmestrand AS i Norge ingår.

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på https://bahusia.se