Apotekschef till Tanum

Apotekschef till Tanum

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Tanum
Är du en farmaceut med Apotekschef meriter som drivs av att inspirerar och motivera kollegorna vid Apoteksgruppen Tanum? Då är du helt rätt för den här tjänsten! Apoteksgruppen Tanums drivs som ett kluster där du kommer få möjligheten att jobba på tre av våra fantastiska apotek. Västkustens pärla som vi brukar kalla de! Som pricken över i:et så växer våra apotek och vi kommer att flytta till nya och fräscha lokaler. Vill du vara med och bygga något riktigt, riktigt bra? Då ska du skicka in din ansökan redan idag!

Vi har öppet kl 09.00 - 18.00 på vardagar, kl 10.00 - 13.00 på lördagar och stängt på söndagar.

Din roll som Apotekschef
Vi söker nu en Apotekschef som har det övergripande ansvaret för resultat, försäljning, drift, kvalitet och medarbetare på ditt apotek. Ditt uppdrag är att styra verksamheten, inspirera dina medarbetare och säkerställa att ni gör det ni beslutat göra. För att nå dina mål coachar du dina medarbetare i deras dagliga arbete och i deras utveckling.

Du leder ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig?
Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig regionchef Anna Larsson.

Vi ser verkligen fram emot din ansökan!
Mer info
Område Tanum
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.