Transportledare till norra Bohuslän

Transportledare till norra Bohuslän

Om tjänsten
Som Transportledare hos vår kund i norra Bohuslän kommer du att arbeta med bokningar av transporter. Du kommer att ta emot inkommande samtal från nya kunder men även administrera och besvara befintliga kunders behov. Du kommer i rollen att räkna på offerter och kommunicera med nya som befintliga kunder. Du bör ha god kännedom och förståelse för olika typer av fordon för att kunna administrera och planera körningarna på bästa sätt. Arbetsgruppen du kommer att tillhöra består idag av fem personer varav två i en transportledarroll.

Detta är en heltidstjänst med arbetstider förlagda 8:00-16:00 under måndag till fredag.

Tjänsten som transportplanerare är ett konsultuppdrag med start omgående. För rätt person finns goda möjligheter till anställning direkt hos kunden.

Om dig
Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet av arbete som transportledare. Du bör ha förmågan att planera och strukturera upp ditt arbete då arbetsbelastningen varierar över tid. Under högsäsong ställs krav på att du har en god förmåga att hantera stress och kan prioritera dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Det är viktigt att du har lätt för att lära nya system och vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i Hogias Transportsystem.

Vidare ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att kommunicera med många olika människor. Du värdesätter struktur i din vardag och känner stort ansvar för ditt arbete.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josefine Ågren via josefine.agren@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Transportledare, Transporter, Administration, Hogia Transportsystem, Norra bohuslän, Adecco
Mer info
Område Tanum
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.