Extrajobb som Miljöarbetare till Suez Recycling

Extrajobb som Miljöarbetare till Suez Recycling

Har du C-kort och är ute efter ett arbet där du både för körerfarenhet och får kombinera landsvägskörning med stadskörning på Västkusten? Är du noggrann och har ett bra lokalsinne? Då ska du söka tjänsten som miljöarbetare till Suez Recycling.

Om tjänsten
Som miljöarbetare kommer du att arbeta med att köra hushållningsinsamling för privatkunder. Arbetet innebär att du tömmer sopkärl i ett område runt omrking Tanum. Du kommer att köra planerade rutter där du har karta eller GPS till hjälp och du kommer att köra både på landsväg och inne i mer tätbebyggda områden. Du kommer vid vissa tillfällen ha kontakt med kunder och det kommer förekomma en del fysiskt arbete när du hämtar sopkärl. Då detta är ett extrajobb behöver du ha en annan sysselsättning vid sidan av så som studier, eget företag eller ett deltidsjobb på 50%.

Vi söker två personer:
  • En som kan jobba måndag-torsdag i veckan mellan perioden 8/4-8/8
  • En som kan arbeta måndag till onsdag med start 29/4
I din roll som miljöarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Insamling av sopkärl
  • Lastbilsskörning på landsbygd och i stadsmiljö
Om dig
Vi söker dig som har C-kort samt YKB. Vi söker både dig som saknar tidigare körerfarenheter och dig som är mer erfaren. Arbetet förutsätter att du är noggrann och ordningsam samt att du har en förmåga att köra försiktigt och varsamt. Du bör kunna läsa karta samt hantera svenska i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
  • C-kort+YKB
  • Svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som extraarbetare är ett konsultuppdrag med start antingen 8/4 eller 29/4. Behovet kan komma variera med en viss dipp i antal pass runt april och maj. Under sommaren kommer det finnas möjlighet till sommarjobb eller fler pass.
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas snarast och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Johansson via 0200 - 22 22 22 alternativt emma.johannson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Miljöarbetare till Suez, sopgubbe, lastbil, chaufför, Tanum, Västkusten, Adecco, sommarjobb
Mer info
Område Tanum
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.