Platschef till XL Bygg Täby

Platschef till XL Bygg Täby

Välkommen att söka rollen som Platschef till XL Bygg Täby och var med på en spännande resa att göra vår proffsbutik till ett ännu mer självklart val för våra proffskunder och för våra medarbetare!

Om jobbet
Rollen som Platschef hos oss är varierande och fartfylld! Då vi ska växa samt är i en organisationsförändring ska roller och ansvar fördelas och rutiner sättas. Här finns ett guldläge för rätt person att kliva in och bidra med införskaffade erfarenheter och entusiasmerande energi!

Som Platschef innefattar rollen:

  • Strategiskt arbete tillsammans med bolagets ledningsgrupp i syfte att skapa och nå uppsatta mål, tät dialog med VD och ekonomiavdelning.
  • Leda försäljningsarbetet B2B och säkerställa att rätt processer är etablerade i organisationen för att nå bolagets budget. Se över marknads- och försäljningsplaner tillsammans med säljteam.
  • Arbetsmiljöansvar i enlighet med policy, delegationshandling samt funktionsansvar på arbetsplatsen för maskiner/inventarier tillsammans med skyddsombud.
  • Tillsammans med arbetslagets två Teamledare vara drivande i utvecklingsarbete av samarbete och rutiner för den dagliga verksamheten på arbetsplatsen.
  • Personalansvar för arbetslag (idag tio medarbetare) med individuella försäljningsmål, säljcoachning- och uppföljning, utvecklingssamtal, lönerevision och kompetensutveckling.

Vi söker
Vi vänder oss i första hand till dig som har erfarenhet från anläggnings-/platschefsroll med ett B2B försäljningsdriv och ledarskapserfarenhet. Vi tror dock att med ett genuint engagemang, en vilja att förbättra och en nyfikenhet att våga testa så kommer man långt! Ett starkt målfokus utan att tappa förståelsen för att motivera och involvera dina medarbetare samt ett intresse för att skapa och bygga relationer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i jakten på vår nya Platschef.
  • Tidigare erfarenhet av B2B försäljnings-, anläggnings- och personalansvar
  • Ekonomi- och budgetplanering
  • Ledarerfarenhet samt kunskap inom och stort intresse för ledarskapsfrågor
  • Erfarenhet av affärssystem Trygg2000 samt Conrab Opto är meriterande men inget krav

Vi erbjuder
Här ges du stor möjlighet att vara med och påverka XL Bygg Täbys fortsatta framgång och hur vi jobbar smartast mot våra mål, bäst med kundservice och effektivast som ett sammansvetsat lag internt. Vi siktar på att utöka vår anläggning och bli fler medarbetare där du som Platschef är en viktig spelare under tillväxtens gång. Du erbjuds ett stort kontaktnät och utrymme att driva dina egna och personalgruppens säljsiffror. Dessutom har vi riktigt roligt tillsammans!

Om oss
XL Bygg Täby är en butik riktad mot proffskunder utan konsumentförsäljning. Butiken har öppet måndag-fredag och består idag av fem byggsäljare mot proffsbyggare, fem brädgårdssäljare samt en ekonomiadministratör. År 2022 omsatte vi ca 90 MSEK. Vi jobbar för att förenkla våra kunders arbetsdag och sänka kostnaderna för deras byggprojekt genom omtanke, rådgivning och kunskapsdelning. Tillsammans jobbar vi med inställningen; "Vi löser allt".

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan till rekrytering@xlbyggtaby.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD och nuvarande Platschef Joakim Teinert på 070-713 49 92. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!

Placeringsort: Arninge, Täby
Omfattning: 100% (måndag-fredag)
Tillträde: Snarast eller enligt ök
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 mars 2023 (37 dagar kvar)