Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Elektriker till Enwell i Täby

Ansök nu
Om tjänsten

Vi i ENWELL-gruppen blickar framåt med stora planer på att fortsätta vår tillväxtresa. Vi är stolta över att vara en ledande installatör och serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vill du bidra till något större och själv få en god, trygg och långsiktig arbetsmiljö. Bli vår nästa kollega. Vi växer med nya affärer och söker nu Elektriker till Stockholm med placering i Täby

Om rollen
Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du kommer arbeta med elinstallation av värmepumpar. Kunderna är både inom fastigheter och villor och projektens storlek varierar. Som elektriker hos oss kör du företagets servicebil till respektive uppdrag och får arbetsorder digitalt. I rollen arbetar du både självständigt och i team med erfarna kollegor.


Din bakgrund

  • Minst gymnasial utbildning inom el/elinstallation
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet som elektriker, gärna inom hus eller fastighet.
  • Körkort B
  • Flytande svenska i tal och skrift

Som person:

  • För att trivas i den här rollen bör du vara driven och självständig i ditt arbete. Du är serviceinriktad och uppskattar en god kontakt med kunder. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig.

Mer information

Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjligheten att bli del av ett väletablerat bolag som satsar på trivsel hos medarbetarna genom en social kultur och frihet att styra sitt egna dagliga arbete. Hos oss får du ett utvecklande arbete med brett tekniskt innehåll och möjlighet utvecklas i företaget. Vi har kollektivavtal, årliga medarbetar- och lönesamtal, utbildning, aktivt arbetsmiljöarbete samt ett mycket förmånligt förmånspaket till alla våra medarbetare.

Placeringsort
Arninge/Täby

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Dan Gustavsson, dan.gustavsson@enwell.se

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Anna Uppström, anna.uppstroem@vattenfall.com

Välkommen med din ansökan senast 29 oktober

Urval och intervjuer kan ske löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.

Vi ser fram emot din ansökan!

#Enwell


Om oss

ENWELL är en av Sveriges ledande serviceleverantörer av hållbara energilösningar, baserade på bergvärme och andra värmepumpslösningar samt kompletterande sol och laddlösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Koncernen består av ca 200 anställda, från Skåne till norra Dalarna och omsätter ca 450 Mkr. Företaget bildades 2013 genom att ett antal dotterbolag köptes upp av ENWELL. Bolaget är numera ett helägt dotterbolag till Vattenfall.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://enwell.se/


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 nov. 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare