Drifttekniker (Styr- och reglerteknik) till SVEFAB

Drifttekniker (Styr- och reglerteknik) till SVEFAB

Om tjänsten
Svealands fastighetsteknik AB, SVEFAB, är din kompletta partner inom fastighetsförvaltning. Verksamma inom hela Mälardalen, med huvudkontor i Österåker, så erbjuder SVEFAB tjänster inom fastighetsskötsel, ekonomisk förvaltning, och driftteknik till kommuner, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Företaget omsätter över 100 miljoner kronor per år och består av över 60 medarbetare som tillsammans arbetar för att ge kunderna bästa möjliga service.  

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!  

Tillsammans med SVEFAB söker vi nu en problemlösande Styr- och reglerkniker som kan förstärka SVEFABs team med sin kompetens inom styr- och reglerteknik.  

Du kommer, tillsammans med dina kollegor, ansvara fastighetsunderhåll inom hela SVEFABs bestånd i Uppland. Du kommer främst arbeta med Styr- och reglerteknik. Arbetsuppgifterna består av tillsyn, underhåll och egenkontroller av anläggningar och tekniska system som berör el, VVS, Kyla och ventilation.  

Din utgångspunkt kommer att vara SVEFABs huvudkontor i Åkersberga. Därifrån kommer ni genomföra rondering av fastigheter, planerat underhåll samt felavhjälpande underhåll. Du kommer även ansvara för den löpande kontakten med våra kunder gällande de fastigheter du ansvarar för.  

När du blir varm i kläderna och bekväm med uppdraget så kommer det även att finnas möjlighet till beredskap och jour på ett rullande schema.
Vem är du?
Vi tror att du är en kreativ person med gott tekniskt kunnande. Att du har en utbildning som drifttekniker eller fastighetstekniker är väldigt positivt men du kan även ha förvärvat kompetensen genom relevant arbetslivserfarenhet. Att du har god erfarenhet av och kompetens inom styr- och reglerteknik ser vi som ett krav.  

Då dokumentation är väldigt viktigt för oss och våra kunder så ser vi gärna att du har god erfarenhet inom detta samt att du talar och skriver svenska obehindrat. Det är även starkt meriterande om du har tidigare vana att självständigt hantera inkommande felanmälningar, kundkontakt samt driftoptimering.  

Då vi alla arbetar tillsammans så får du gärna komma med förslag på hur vi kan förbättra vår verksamhet och vi uppmanar alla att engagera sig och hitta nya bra vägar att ge våra kunder bättre service.

Körkort är ett krav då du kommer att behöva kunna röra dig mellan fastigheterna.
Du erbjuds
En fast tjänst med potential för utveckling. Vi arbetar med varandra och för varandra och ser gärna att alla medarbetare engagerar sig.  

Utöver detta så erbjuds du en konkurrenskraftig lön och tjänstebil.
Ansökan
Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.  

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (7 dagar kvar)