Däckskiftare till auktoriserad bilverkstad i Täby

Däckskiftare till auktoriserad bilverkstad i Täby

Vi söker dig som har erfarenhet av att skifta däck på bilar och är ute efter ett spännande uppdrag. Välkommen med din ansökan här!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu skickliga däckmontörer för säsongsarbete med start till våren. Arbetet pågår cirka 2-3 månader med stor chans till förlängning. Du kommer att arbeta i Täby hos en auktoriserad bilverkstad som sätter professionaliteten i fokus och med moderna lokaler och verktyg. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att hjälpa verkstadens kunder med däckbyte av sina personbilar, från vinterdäck till sommardäck. Det kommer även bestå av att köra in och ut bilar ifrån verkstaden och hantera däcken på lagret.

Din profil
Till denna tjänst söker vi dig som tidigare har skiftat däck på bilar. Vi ser gärna att du har läst fordonstekniska programmet på gymnasiet, alternativt ägnat dig åt "hobbymek". För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är självgående, stresstålig och beredd att arbeta fysiskt. Vi tror även att du alltid bemöter kunder och kollegor på ett trevligt och professionellt sätt.

Krav för att du ska vara aktuell för tjänsten är:
  • Du har manuellt B-körkort och har god fysik
  • Du har arbetat med däckskifte tidigare
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av montering och balansering av däck
  • Vi ser gärna att du har truckkort, men det är inget krav
Du kommer jobba som uthyrd konsult genom en anställning hos oss på Starfinder där uppdraget kommer pågå i cirka 2-3 månader med stor chans till förlängning eller nytt uppdrag efter det. Du kommer även ha en konsultchef som stöttar dig och kan besvara dina frågor längst hela vägen.

Vid frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att vända dig till Linnea Stuxberg, 076-009 65 02 samt Nils af Petersens, 076-009 77 46. Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Linnea Stuxberg
Telefon 0760096502
Område Täby
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Starfinder är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunniga och seniora rekryteringskonsulter som tillsammans har över 40 års erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Starfinder är baserade i Stockholm och har erfarenhet av rekrytering och bemanning på alla nivåer, både tjänstemän och kollektivarbetare. Vi har god vana av att samarbeta med både lokala och internationella aktörer.

Vår passion är att hjälpa företag och människor att mötas och uppnå nya nivåer tillsammans, därför har vi valt att jobba med rekrytering. Vårt uppdrag är att erbjuda utveckling och trygghet för våra medarbetare samt leveranssäkerhet, hög servicegrad och långsiktighet till våra kunder.

Vi på Starfinder är glada och stolta över att vara specialister inom sex olika affärsområden:
  • Administration, kundservice och HR
  • Teknik och eftermarknad
  • Executive och specialister
  • Ekonomi, finans och försäkring
  • Marknad och försäljning
  • Lager och logistik
Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

www.starfinder.se