Fastighetsskötare/Vaktmästare

Fastighetsskötare/Vaktmästare

Om Silver Life

Silver Life bedriver äldreboendeverksamhet och erbjuder seniorbostäder med ett brett servicekoncept för de boende i våra områden. Kopplat till servicekonceptet finns aktiviteter, tjänster och medlemslokaler. Silver Life har i dagsläget anläggningar i Nacka, Täby och Upplands Väsby.


Om tjänsten


Nu söker vi på Silver Life dig som vill arbeta med fastighets- och vaktmästarfrågor på våra anläggningar i Näsby Slottspark (Täby) samt Väsby Towers (Upplands Väsby). Som fastighetsskötare hjälper du verksamheten att ta ansvar för de åtaganden som finns i de lokaler vi hyr, och är behjälplig med löpande frågor eller behov som uppkommer.

Du ansvarar för att periodiskt underhåll genomförs, hjälper verksamhet och boende med olika typer av fastighetsnära tjänster, säkerställer att teknisk utrustning fungerar samt gör ronderingar. Du är den som ser till att upprätta felanmälningar eller att beställa vissa arbeten och fastighetsrelaterade produkter. Det ingår också i uppdraget att bistå verksamheten med olika förflyttningar av varor, sopkärl, utrustning och liknande. Du är ansiktet utåt gentemot respektive hyresvärds upphandlade förvaltare och har en löpande dialog med relevanta kontaktpersoner internt. Du rapporterar till ansvarig verksamhetschef och har ett nära samarbete med ansvarig för seniorverksamheten samt övrig servicepersonal.

Våra anläggningar

I Näsby Slottspark finns ett vård- och omsorgsboende med 54 platser och gemensamhetsutrymmen för omsorgsboendet inom samma fastighet. Seniorernas bostäder och gemensamma lokaler finns i närliggande fastigheter som inte omfattas av uppdraget.

Väsby Towers består av ett vård- och omsorgsboende med 54 platser och seniorlägenheter med gemensamhetsytor i nära anslutning till vårdboendet. Som fastighetsskötare ansvarar du för båda dessa fastigheter, dock inte för seniorernas egna lägenheter.


Individen i centrum


Alla människor är unika och har sina egna önskemål och behov genom livet. På Silver Life skapar vi utrymme för flexibilitet och möjliggör ett fortsatt liv styrt av egna preferenser. Varje individs rätt att välja är en självklarhet för oss. För Silver Life är individens önskemål och behov alltid det viktigaste varför vi ställer höga krav på servicemedvetenhet hos alla våra medarbetare.


Om dig


Du är en proaktiv och självgående problemlösare med förmåga att prioritera och organisera. Du är serviceinriktad och flexibel, och tycker om att arbeta och interagera med andra människor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en dynamisk miljö i liknande uppdrag.

För att kunna trivas hos oss på Silver Life bör du ha en ansvarfull och noggrann personlighet med ett genuint intresse för service. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Du är händig, har god datorvana och känner dig trygg med en smartphone eller surfplatta i handen. Du har erfarenhet av dokumentation och uppföljning och hanterar svenska väl i tal och skrift. Då du behöver kunna åka mellan verksamheterna bör du ha körkort och tillgång till bil.

Hoppas vi lyckats väcka ditt intresse och att du tillsammans med oss vill skapa Sveriges bästa boende för seniorer!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2023 (34 dagar kvar)